یافته‌های جدید نشان می‌دهد؛
آلرژی غذایی در کودکان، به علت قرارگیری در معرض دود سیگار
10 March 2017 ساعت: 16:3



به گفته محققان، قرارگیری در معرض دود دست دوم سیگار در اولین هفته‌های تولد می‌تواند موجب افزایش ریسک بروز آلرژی غذایی در کودکان شود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، به گفته محققان موسسه کارلینسکا سوئد، قرارگیری در معرض دود سیگار در روزهای ابتدایی عمر فاکتور پرخطر اثبات شده ابتلا به آسم است. در برخی مطالعات هم ارتباط آن با بروز حساسیت‌های آلرژیکی و اگزما در کودکان اثبات شده است.
در مطالعه جدید، محققان سلامت حدود ۳۸۰۰ کودک سوئدی را بین سال‌های ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ پیگیری کردند.
محققان سلامت کودکان را تا سن ۱۶ سالگی تحت نظر داشتند. از والدین این کودکان گاهی اوقات در مورد بروز علائم آلرژی‌های غذایی در کودکانشان سوال می‌شد.
محققان دریافتند کودکانی که والدینشان در زمان دوماهگی کودک سیگار می‌کشیدند بیشتر مبتلا به علائم آلرژی غذایی مخصوصاً تخم مرغ و بادام زمینی قرار داشتند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد