صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
رفع طوفان شن در سیستان و بلوچستان حداقل به یک دهه‌ زمان نیاز دارد

امیر محسن ضیایی، رئیس جمعیت هلال‌احمر در گفت‌وگو با سپیدآنلاین در خصوص طوفان شن در سیستان و بلوچستان و مشکلات مردم، گفت: «در مجموع دستگاه‌های خدمت‌رسان در سیستان و بلوچستان نظام جمهوری اسلامی هزینه بسیار زیادی برای رفع مشکل این منطقه کرده است ولی باید به این نکته توجه داشت که در کل طبیعت منطقه سخت بوده و شرایط در آنجا نامناسب است. منطقه‌ای که برخورداری کمی دارد و این موضوع به محرومیت مردم منطقه شدت بخشیده است.»
وی ادامه داد: «زمانی سیستان و بوچستان محل غله‌ی کشور بود ولی در حال حاضر وضعیت خشکسالی و شرایط نامناسب اشتغال برای مردم مشکل ایجاد کرده است. مسئولان سعی کرده‌اند که این شرایط را ارتقاء دهند ولی فاصله با وضعیت ایده‌آل بسیار زیاد است.»
ضیایی در مورد نقش جمعیت هلال‌احمر در این زمینه گفت: «جمعیت هلال‌احمر به عنوان بخشی که کمک کننده دولت در این موضوعات است،نقاط بحرانی را شناسایی کرده و در حد توان خدمت‌رسانی می‌کند. البته باید به این نکته اشاره کرد که ما کمیته امداد و بهزیستی نیستیم بلکه خدمت ما یک نوع خدمت امدادی و نجات است و اگر لازم باشد در چنین شرایطی به مردم کمک می‌کنیم. جمعیت هلال‌احمرسعی دارد حداکثر امکانات را برای مردمی که در شرایط نامناسب قرار دارند، ایجاد کند.»
رئیس جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد: «باید توجه داشت که رفع این مشکل لحظه‌ای نیست و حداقل به یک دهه‌ زمان نیاز دارد. این مشکل تنها مساله ملی نیست بلکه مساله بین المللی است. ما با مسائل بیرونی و تغییرات اقلیم روبرو هستیم. باید به مردم بگوییم این کاری نیست که به راحتی و فوری انجام شود . با این حال دولت و دستگاه‌های اجرایی باید تمرکز بیشتری کنند که شرایط را برای مردم راحت‌تر کنند ولی اینکه بگوییم این معضل را به راحتی از بین ببریم امکان‌پذیر نیست و ما هم به عنوان صدای مردم مشکلات را به گوش مسئولان می‌رسانیم.»