صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
امنیت محصولات غذایی امیدوارکننده نیست

برلیانت بزرگمهر ادامه داد: «ازسوی دیگر سموم دفع آفات نباتی، آغشته به نیترات و سایر موادی است که با اجتماع در بافت‌های بدن می‌تواند امنیت آب آشامیدنی را نیز به مخاطره بیندازد. گاهی موادی وارد چرخه تولید محصولات کشاورزی می‌شود که حتی سیاست‌های کلان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. مثلا درحالی مسئولین وزارت بهداشت به دلیل تجمع سموم آفات نباتی از شهروندان می‌خواهند میوه‌ای مانند سیب را بدون پوست استفاده کنند که متخصصین تغذیه دقیقا خواهان عکس این موضوع هستند تا فیبر به بدن برسد و از بروز بیماری‌های قلبی عروقی و تجمع چربی در بدن جلوگیری شود. پس امنیت غذایی در اینجا زیر سوال می‌رود.»
وی با بیان اینکه تنها گفتن این موضوع که ‌آب و سبزیجات دارای مشکل هستند کفایت نمی‌کند، تصریح کرد: «بلکه باید برای جلوگیری از آن اقدام کنیم. همه سازمان‌های دخیل در این زمینه ازجمله دامپزشکی، استاندارد، جهادکشاورزی و ... باید دست به کار شوند و با تعامل، کارها را پیش ببرند.»