برخی به دنبال ایجاد تنش در فضای جامعه پزشکی هستند
منصور آذریان معتقد است که یک سیستم خاص طراحی شده تا فضا را علیه پزشکان متشنج کند. وی در گفتوگو با سپیدآنلاین با بیان اینکه بنده نمیتوانم از تمام حوادث خارج از بیمارستان مطلع باشم، گفت: «سال گذشته اتفاق مشابهی افتاد و بیماری از ناحیه ران دچار شکستگی شد. ما بیمار را به بیمارستان منتقل و او را احیا و سپس جراحی اورژانس کردیم که هزینه جراحی او قریب به 10 میلیون تومان شد. در ادامه همراه بیمار شکایتی تنظیم کرد مبنیبر اینکه کادر بیمارستان اقدام به سرقت بیمار از خیابان وانتقال آن به بیمارستان خصوصی کردهاند، درحالی که بنده قصد انتقال بیمار به بیمارستان دولتی را داشتهام.» آذریان تصریح کرد: «این بیمار هم اگر زنده میماند و قطع نخاع میشد، میتوانست اقدام به شکایت کند. لذا انتقال این مصدوم به بیمارستان برای بنده یک ریسک بزرگ بود که آن را انجام دادم. حتی هنگام تحویل جسد بیمار به خانواده او، علیرغم صورتحساب 5 میلیون تومانی هیچ هزینهای دریافت نکردیم.»
آذریان به یکی از مواد قانون مجازات اسلامی اشاره میکند که در آن آمده است: «درصورتی که هر فرد، یک مصدوم یا کسی که جانش در خطر است، ببیند، موظف است که او را نجات دهد. در صورت عدم انجام این کار، از 6 ماه تا یک سال حبس برای او در نظر گرفته میشود. اگر این فرد پزشک یا کادر درمانی باشد، جرم او سه برابر است. اما این زمانی است که فرد، مصدوم را ببیند و در مورد شخصی که به او، مصدومیت را اطلاع دهند، صادق نیست.» وی گفت: «برخی به این قانون استناد و عملکرد بیمارستان را زیر سوال بردند.»
مدیرعامل بیمارستان سجاد دل پردردی از مردم حاضر در صحنه داشت و تصریح کرد: «افراد حاضر جلوی بیمارستان چرا اجازه دادند خودروی ضارب فرار کند؟ حتی تعدادی زیادی پلیس در میدان فاطمی حضور داشتهاند و هیچ اقدامی در جهت جلوگیری از فرار راننده نکردهاند.» آذریان ادامه میدهد: «متاسفانه در هر حادثه به دنبال نتیجه میگردیم در حالی که باید ریشه را بررسی کنیم.»