صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
شرافت شغل پزشکی حفظ شود

به گزارش سپیدآنلاین، حکمت‌ علی مظفری در هشتمین همایش علمی-کاربردی مدیران و کارشناسان حقوقی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: نگاه تحولی وزارت بهداشت در دور جدید این است که کاهش پرونده‌ها با نگاه پیشگیری غالب شود و پرونده‌ کمتر ملاک عمل باشد.

 وی با بیان اینکه مدیران حقوقی در تمام دستگاه‌ها از جمله حوزه سلامت و وزارت بهداشت نقش اصلی را دارا هستند، اظهار داشت: هر دستگاهی باید با آسیب شناسی و برنامه ریزی مناسب، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کند.
 
رئیس دیوان عدالت اداری با تاکید بر تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون عدالت اداری گفت: این قانون فرصتی برای دستگاه هاست که موضوعات خود را داخل دستگاه، حل و فصل کنند.

مظفری یادآور شد: در نظام سلامت که با بیماران و مردم سر و کار دارد و حرف اول و آخر را پزشکان می‌زنند، باید شرافت و شان شغل پزشکی که جایگاه والایی است، حفظ شود.

رئیس دیوان عدالت اداری با تقدیر از برگزاری این همایش در راستای ارتقای علمی، گفت: در این همایش‌ها همفکری، هم اندیشی و تشریک مساعی برای رفع مشکلات مردم صورت می‌گیرد و باید از ظرفیت‌های حقوقی، نهایت استفاده را کرد.

مظفری اظهار داشت: در دیوان عدالت اداری کارگروه مشترکی با وزارت بهداشت وجود دارد که فعال است. به عنوان مثال در یک مورد با تعامل وزیر بهداشت اشکالی که بین صندوق بازنشستگی و وزارت بهداشت وجود داشت، به خوبی مرتفع شد.

رئیس دیوان عدالت اداری تاکید کرد: باید مراجعات به دیوان عدالت اداری را کاهش دهیم تا لازم نباشد مردم برای هر کاری به این مجموعه مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه دیوان عدالت اداری تنها مرجع قضایی است که به دادخواهی مردم در زمینه حاکمیت رسیدگی می‌کند، بیان داشت: مسوولیت پذیری مدیران در دستگاه‌ها و توجه به درخواست‌ها و پاسخگویی به ارباب رجوع از مهم ترین اقدامات دولت‌هاست. دستگاه‌ها باید خودشان بررسی کنند که ساختار قانونی لازم در این زمینه فاقد اشکال باشد.فارس