حتی گوشت دارای پروانه بهداشتی میتواند زیانآور باشد
به گزارش سپیدآنلاین یک کارشناس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در فرمولاسیون گوشتهای دارای پروانه بهداشتی، از برخی فراوردههای غذایی زیانآور استفاده میشود، گفت: «همچنین رنگ دهندهها، ادویهجات، روغن و ... از ترکیباتی هستند که باعث ایجاد عارضههای شدید در بدن میشوند.»
حسین عبدالعزیزی با تاکیدبر اینکه شهروندان باید این نکته را بدانند که در تهیه فست فودها از سوسیس، کالباس یا سیبزمینی سرخ کرده استفاده میشود، تصریح کرد: «افزودن مواد معطر و ادویه جات که طعم و مزهای متفاوت به آنها میدهد، باعث شده این محصولات از نظر ارزش غذایی در مراحل پایین ردهبندی مواد غذایی قرار بگیرند. لذا شهروندان حتیالامکان باید در سفرهای نوروزی کمتر از غذاهای فست فود استفاده کنند.»
وی با اشاره به اینکه در برخی از سوسیس و کالباسها، از نیتریت بهعنوان رنگ دهنده استفاده میشود، خاطرنشان کرد: «این ماده باعث ایجاد سرطان سیستم گوارشی در بدن میشود که از یک حد بالاتر، مصرف آن ممنوع است؛ لذا از اکثر فراوردههای گوشتی همچون کالباس و همبرگر که قیمت ارزانی دارند، نمیتوان بهعنوان جایگزین گوشت استفاده کرد.»
عبدالعزیزی در پایان گفت: «سرخ شدن نشاسته در روغن یکی از زیانهای غذاهای فست فود است و هر هیدروکربنی که در روغن سرخ شود، باعث ایجاد ماده پلی آکریل میشود که بسیار سمی است و درنهایت موجب بروز یک سری بیماری در بدن میشود.»