صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
برای کاهش مواد غذایی آسیب‌رسان، نظارت را قوی کنید

صحبت درباره آلودگی مواد غذایی مربوط به امروز و دیروز نیست. در این زمینه چندی پیش حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم به این موضوع انتقاد کرده و گفت که میزان جرم و مجازات با هم تناسب ندارد. در این زمینه مسعود پزشکیان، عضو کمیسیون بهداشت، نیز به سپیدآن‌لاین گفت:« متاسفانه اگر بخواهیم سموم و میزان سلامت مواد غذایی را بررسی کنیم، در بسیاری از موارد در میابیم که محصولات و موادغذایی شرایط مناسبی ندارند، چنانچه میوه و آبی که می‌خوریم، معمولاً آلوده به سمومی است که غیرمجاز و آلوده است و دوز فلزات سنگین آن‌ها نیز بالاست.»
وی با بیان اینکه مشکلات اساسی ما در بعد نظارتی است، تصریح کرد:«در حوزه کیفیت محصولات کشاورزی و سایر مواد غذایی که وارد بازار می‌شود نظارت کافی وجود ندارد، رشد بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر در کشور، به دلیل همین بی‌توجهی‌ها است.»
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس در پایان با بیان اینکه در این زمینه باید برنامه‌ریزی دقیقی انجام گیرد، گفت:« در مواردی مثل پالم ما بحث واردات داریم، در این راستا ابتدا باید پرسید این محصولات را چه کسی مجوز ورود می‌دهد، البته در زمینه نحوه برخورد هم متاسفانه ضعف‌هایی وجود دارد، که باید رفع شود. نهادهای گوناگون با برنامه‌ریزی بر روی بخش‌های مختلف برای بهبود کیفیت مواد غذایی که به دست مردم می‌رسد تلاش کنند. تا جایی که شرایط غذا در کشور همانطور که انتظار می‌رود به سمت صحت و سلامت پیش رود.»