صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
برگزاری اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال در مشهد

به گزارش سپید، محمدرضا صابری، دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال با اعلام این خبر گفت: «محورهای این همایش شامل شریعت و فرآورده‌های حلال، پژوهش، فناوری و فرآورده‌های حلال و اقتصاد فرآورده‌های حلال است.»
وی افزود: «در این همایش به ویژگی و معیار غذای حلال، اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال، معیار حلیت گوشت و فرآورده‌های آن، قواعد فقهی مرتبط با فرآورده‌های حلال و مسائل مستحدثه در این فرآورده‌ها پرداخته خواهد شد.»
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: «همچنین مسائلی همانند روش‌های نوین در تولید فرآورده‌های حلال و تشخیص سریع اجزای حرام و آثار فرآورده‌های حلال بر سلامت جسم و روان در این همایش بررسی خواهد شد.»
صابری اضافه کرد: «در خصوص اقتصاد فرآورده‌های حلال نیز ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات، شیوه‌های برندسازی، زنجیره تامین، فرهنگ‌سازی مصرف فرآورده‌های حلال و اقتصاد مقاومتی بررسی می‌شود.»