وزیر بهداشت در چین عنوان کرد:
وزیر بهداشت در پانل نهمین کنفرانس جهانی ارتقای سلامت در شانگهای چین با اشاره به کاهش ۵۰درصدی واردات روغن پالم در دو سال گذشته، گفت: «در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.»
اقدامات ایران برای اصلاح غذا/کاهش ۵۰درصدی واردات پالم
2 آذر 1395 ساعت: 14:9
2 آذر 1395 ساعت: 14:9
وزیر بهداشت در پانل نهمین کنفرانس جهانی ارتقای سلامت در شانگهای چین با اشاره به کاهش ۵۰درصدی واردات روغن پالم در دو سال گذشته، گفت: «در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، سیدحسن هاشمی در پانل نهمین کنفرانس جهانی ارتقاء سلامت در شانگهای چین درخصوص اقدامات ایران در اصلاح فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقاء همکاریهای بین بخشی به منظور اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ایران، گفت: «در این راستا با دستگاهها و وزارتخانههای مختلف تفاهمنامههایی منعقد شده است که به امضا و اجرا رسید.»
وی از کاهش۵۰درصدی واردات روغن پالم در دو سال گذشته خبر داد و گفت: «در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.»
هاشمی با بیان اینکه باید میزان اسید چرب آزاد را تا پنج سال آینده به صفر برسانیم، گفت: «درخصوص اقدامات در حوزه بهداشتی ۶۰۰۰پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهر احداث شد و هر ۳پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل میدهد. همچنین بهازای هر ۲۰۰۰ ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه نیز در پایگاههای بهداشتی حضور دارند.
وی از کاهش۵۰درصدی واردات روغن پالم در دو سال گذشته خبر داد و گفت: «در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.»
هاشمی با بیان اینکه باید میزان اسید چرب آزاد را تا پنج سال آینده به صفر برسانیم، گفت: «درخصوص اقدامات در حوزه بهداشتی ۶۰۰۰پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهر احداث شد و هر ۳پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل میدهد. همچنین بهازای هر ۲۰۰۰ ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه نیز در پایگاههای بهداشتی حضور دارند.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد