hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom کاهش استاندارد اجباری نمک در نان از 1.8درصد به یک درصد » سپید آنلاین
اجرای مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور:
کاهش استاندارد اجباری نمک در نان از 1.8درصد به یک درصد
17 شهریور 1395 ساعت: 16:6



معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کاهش استفاده از نمک در نان‌ها براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: «در اسفند ماه 94 در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل شد، مصوبه‌ای درخصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصا نان سنتی تصویب شد.»
فرهادی افزود: «براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که یک 1.8درصد است را به یک درصد کاهش دهد.»
مهندس فرهادی گفت: «در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت‌ها بر نان سنتی برعهده مرکز مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمان‌های ذی‌ربط برون بخشی ازجمله سازمان ملی استاندارد و سازمان‌های درون‌بخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت می‌کنند.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیش‌نویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: «مقرر است که براساس این برنامه بتوانیم مصوبه‌ای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.» فرهادی از آماده شدن پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: «این تفاهم‌نامه به‌زودی امضا می‌شود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملا چارچوب‌بندی می‌شود.»
فرهادی ادامه داد: «براساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیت‌های یکدیگر استفاده خواهند کرد. «آزمایشگاه‌های سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط قرار می‌گیرد و کمک می‌کند تا نظارت‌های آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر " نظارت بر استاندارد نمک نان ها" توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه درحال انجام است.» وی افزود: «این مصوبه با 4محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانوایی‌ها توسط همکاران بهداشت محیط و کار درحال پیگیری و انجام است.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاه‌های پخت نان گفت: «نظارت و کنترل بر این دستگاه ها نیز در دستورکار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو