اجرای مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور:
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کاهش استفاده از نمک در نانها براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد.
کاهش استاندارد اجباری نمک در نان از 1.8درصد به یک درصد
17 شهریور 1395 ساعت: 16:6
17 شهریور 1395 ساعت: 16:6
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کاهش استفاده از نمک در نانها براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: «در اسفند ماه 94 در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به ریاست رئیسجمهور تشکیل شد، مصوبهای درخصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصا نان سنتی تصویب شد.»
فرهادی افزود: «براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که یک 1.8درصد است را به یک درصد کاهش دهد.»
مهندس فرهادی گفت: «در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارتها بر نان سنتی برعهده مرکز مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمانهای ذیربط برون بخشی ازجمله سازمان ملی استاندارد و سازمانهای درونبخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت میکنند.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیشنویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: «مقرر است که براساس این برنامه بتوانیم مصوبهای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.» فرهادی از آماده شدن پیشنویس تفاهمنامهای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: «این تفاهمنامه بهزودی امضا میشود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملا چارچوببندی میشود.»
فرهادی ادامه داد: «براساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیتهای یکدیگر استفاده خواهند کرد. «آزمایشگاههای سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط قرار میگیرد و کمک میکند تا نظارتهای آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر " نظارت بر استاندارد نمک نان ها" توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه درحال انجام است.» وی افزود: «این مصوبه با 4محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانواییها توسط همکاران بهداشت محیط و کار درحال پیگیری و انجام است.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاههای پخت نان گفت: «نظارت و کنترل بر این دستگاه ها نیز در دستورکار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.»
فرهادی افزود: «براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که یک 1.8درصد است را به یک درصد کاهش دهد.»
مهندس فرهادی گفت: «در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارتها بر نان سنتی برعهده مرکز مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمانهای ذیربط برون بخشی ازجمله سازمان ملی استاندارد و سازمانهای درونبخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت میکنند.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیشنویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: «مقرر است که براساس این برنامه بتوانیم مصوبهای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.» فرهادی از آماده شدن پیشنویس تفاهمنامهای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: «این تفاهمنامه بهزودی امضا میشود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملا چارچوببندی میشود.»
فرهادی ادامه داد: «براساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیتهای یکدیگر استفاده خواهند کرد. «آزمایشگاههای سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط قرار میگیرد و کمک میکند تا نظارتهای آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر " نظارت بر استاندارد نمک نان ها" توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه درحال انجام است.» وی افزود: «این مصوبه با 4محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانواییها توسط همکاران بهداشت محیط و کار درحال پیگیری و انجام است.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاههای پخت نان گفت: «نظارت و کنترل بر این دستگاه ها نیز در دستورکار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.»
برچسب ها
کاهش استاندارد اجباری نمک در نان از 1.8درصد به یک درصد اجرای مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد