دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو خبر داد:
دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو از آغاز دور دوم نمونهگیری از خط تولید ۲۲کارخانه شناسنامهدار تولید آبلیمو برای تدوین استاندارد جدید این ماده غذایی خبر داد.
بازنگری در استاندارد آبلیمو
6 مرداد 1395 ساعت: 17:5
6 مرداد 1395 ساعت: 17:5
دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو از آغاز دور دوم نمونهگیری از خط تولید ۲۲کارخانه شناسنامهدار تولید آبلیمو برای تدوین استاندارد جدید این ماده غذایی خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، رویا جعفریشاهی با بیان اینکه سال گذشته این انجمن یک پروتکل را برای بازنگری در استاندارد آبلیمو به اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت پیشنهاد داد، اظهار کرد: «براساس این پیشنهاد، قرار شد تا با حضور کارشناسان وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد، نمونههایی از آب لیمو در خط تولید کارخانههای شناسنامهدار گرفته شده و استاندارد این ماده بر این اساس تعیین شود.»
دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو با بیان اینکه اداره نظارت وزارت بهداشت این پیشنهاد انجمن را پذیرفت، ادامه داد: «براین اساس دور نخست نمونهگیریها از سال گذشته آغاز شد و نمونهها مورد ارزیابی قرار گرفت و اکنون دور دوم نمونهگیری آغاز شده است.» جعفریشاهی درباره چرایی نمونهگیری مجدد از خط تولید کارخانهها، گفت: «باتوجه به اینکه در فصلهای مختلف نوع لیموترشهای موجود در بازار و اصالتشان تغییر میکند، لازم است که در فصول مختلف نمونهگیری از آب لیمو ترش انجام شود.»
وی با بیان اینکه با استفاده از اعداد و ارقام به دست آمده از این نمونهگیریها استاندارد آبلیمو مورد بازنگری و تدوین مجدد قرار میگیرد، اظهار کرد: «هماکنون بازنگری درحال انجام است و پس از مشخص شدن نتایج آزمایشات استاندارد جدید تدوین، تهیه و ابلاغ میشود.»
به گفته دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو، این نمونهگیریها در زمان تولید آبلیمو در کارخانهها و باحضور رئیس کمیته فنی انجمن، کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت، کارشناس سازمان ملی استاندارد و اداره کل استاندارد تهران انجام میشود. جعفریشاهی با بیان اینکه انجمن از ابتدا مخالف این روش نمونهگیری و اعداد و ارقام به دست آمده از محصول تولیدی بود، ادامه داد: «این کار باعث میشود تا تولیدکنندگان مجبور شوند پس از تولید افزودنیهایی به محصول تولیدی اضافه کنند که بتواند استانداردها را بگذراند که با این شیوه جدید این مشکل هم رفع میشود.»
گفتنی است پیش از این نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد از بازنگری در استاندارد آبلیمو در کشور خبر داده بود.
دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو با بیان اینکه اداره نظارت وزارت بهداشت این پیشنهاد انجمن را پذیرفت، ادامه داد: «براین اساس دور نخست نمونهگیریها از سال گذشته آغاز شد و نمونهها مورد ارزیابی قرار گرفت و اکنون دور دوم نمونهگیری آغاز شده است.» جعفریشاهی درباره چرایی نمونهگیری مجدد از خط تولید کارخانهها، گفت: «باتوجه به اینکه در فصلهای مختلف نوع لیموترشهای موجود در بازار و اصالتشان تغییر میکند، لازم است که در فصول مختلف نمونهگیری از آب لیمو ترش انجام شود.»
وی با بیان اینکه با استفاده از اعداد و ارقام به دست آمده از این نمونهگیریها استاندارد آبلیمو مورد بازنگری و تدوین مجدد قرار میگیرد، اظهار کرد: «هماکنون بازنگری درحال انجام است و پس از مشخص شدن نتایج آزمایشات استاندارد جدید تدوین، تهیه و ابلاغ میشود.»
به گفته دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو، این نمونهگیریها در زمان تولید آبلیمو در کارخانهها و باحضور رئیس کمیته فنی انجمن، کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت، کارشناس سازمان ملی استاندارد و اداره کل استاندارد تهران انجام میشود. جعفریشاهی با بیان اینکه انجمن از ابتدا مخالف این روش نمونهگیری و اعداد و ارقام به دست آمده از محصول تولیدی بود، ادامه داد: «این کار باعث میشود تا تولیدکنندگان مجبور شوند پس از تولید افزودنیهایی به محصول تولیدی اضافه کنند که بتواند استانداردها را بگذراند که با این شیوه جدید این مشکل هم رفع میشود.»
گفتنی است پیش از این نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد از بازنگری در استاندارد آبلیمو در کشور خبر داده بود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد