سلامت و سبک زندگی

شرط سازمان غذا و دارو برای صدور مجوز ورود برنج به کشور

تاریخ انتشار : 19 تیر 1395 ساعت 19:05
0
0
e
p
+
-
اندازه متن :
کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به واردات برنج به کشور گفت: «فقط برای محموله‌هایی مجوز ورود صادر می‌شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدا تامین کنند.»

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از میزان، مینو حاجیان کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو درخصوص برنامه ارتقاء ایمنی و سلامت برنج، گفت: «طرح ارتقاء ایمنی و سلامت محصول برنج در آبان سال۹۲ در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری ابلاغ گردید.»
حاجیان اظهار داشت: «در بخش تولید داخل، واحدهای بسته‌بندی برنج طی یک برنامه زمان‌بندی مشخص ملزم به اخذ پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی شده‌اند و باید ضمن ایجاد شرایط بهداشتی، الزامات برچسب‌گذاری را مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو به منظور ایجاد امکان ردیابی در سطح عرضه بر روی بسته‌بندی رعایت نمایند.»
حاجیان ادامه داد: «درخصوص واردات نیز علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال۹۳ مشمول ثبت منبع گردید و فقط برای محموله‌هایی مجوز ورود صادر می‌شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدا تامین کنند که واحد بسته‌بندی کننده آنها قابل ردیابی بوده و در واحدهای فرآوری و بسته‌بندی مناسب از نظر بهداشتی بسته‌بندی شوند.»
کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: «با انجام ثبت منبع و محصول و اجرای طرح ردیابی برنج از کشور مبدا، محموله‌های فاقد برچسب‌گذاری مناسب شامل عدم درج شماره پروانه بهداشتی ورود، نوع برنج، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، نام و آدرس شرکت واردکننده، اجازه ورود به کشور را ندارند.»
حاجیان افزود: «پروانه بهداشتی ورود به منظور شناسایی در سطح عرضه بوده تا بتوان درمورد عدم انطباق، رهگیری و از سطح عرضه جمع‌آوری و قابل پیگیری باشند.»


شما منتشر کنید در


مطالب مرتبط


دیدگاه کاربران


ارسال دیدگاه


نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      
طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه