سلامت و سبک زندگی

سیاری اعلام کرد:
تشدید بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تهیه غذا در ماه مبارک رمضان


تاریخ انتشار : 17 خرداد 1395 ساعت 16:02
0
0
e
p
+
-
اندازه متن :
معاون بهداشت وزیر بهداشت از تشدید بازرسی‌های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، علی‌اکبر سیاری در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرده است با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری‌های منتقله از آب و غذا، برنامه‌ریزی خاص برای تشدید کنترل‌های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.»
سیاری تاکید کرد: «تیم‌های بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم نظارت جدی داشته باشند.» سیاری برنامه‌های کنترل و کاهش مواد دخانی بخصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته است با بکارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریت‌ها را انجام دهند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.


شما منتشر کنید در


مطالب مرتبط


دیدگاه کاربران


ارسال دیدگاه


نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      
طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه