hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom لزوم کاهش میزان مصرف نمک و قند در کشور » سپید آنلاین
معاون وزير بهداشت تاکید کرد:
لزوم کاهش میزان مصرف نمک و قند در کشور
4 اردیبهشت 1395 ساعت: 13:2



معاون تحقیقات و فن‌آوری وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: «میزان مصرف نمک و شکر در جامعه ایران بالا است و موجب بیماری و مرگ و میر شده است و باید این مواد در غذاها کم شود.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، رضا ملک‌زاده در حاشیه همایش تجلیل از برگزیدگان پزشکی در کازرون استان فارس گفت: «برای مقابله با این معضل طرحی در سطح ملی داریم تا بتوانیم با مشارکت سایر وزارتخانه‌ها مصرف نمک و قند و شکر را به‌ویژه در نوشیدنی‌ها کاهش دهیم.»
ملک‌زاده با بیان اینکه آنچه وزارت بهداشت تاکنون انجام داده و می‌دهد شناسایی افراد مبتلا به فشارخون، قندخون و چربی و چاقی است، بیان کرد: «مشکل مرگ و میر در کشور به دلیل سکته‌های مغزی و قلبی است که عمدتا فشارخون، دیابت و چربی خون و چاقی از عوامل آنها است. یعنی 80در صد مرگ و میر در کشور را این عوامل تشکیل می‌دهند.»
وی ادامه داد: «یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در بحث بهبود سلامت جامعه این بوده که با کنترل بیماری‌های عفونی امید به زندگی از بدو تولد از50سال به 74سال افزایش پیدا کرده است. البته تلاش داریم در آینده این امید به زندگی به 80سال افزایش یابد.»
معاون وزیر بهداشت گفت: «طرح ما برای کاستن از میزان مصرف نمک و قند در جامعه، اقدامات فرهنگی و تبیین مضرات این مواد است. البته کاهش مصرف نمک درحد پنج گرم در روز که حد مجاز مصرف است، خطر بیماری‌های قلبی را 18درصد و خطر سکته مغزی را 24درصد کاهش می‌دهد.»
گفتنی است میزان نمک مجاز مصرفی در افراد کمتر از 50سال کمتر از پنج گرم در روز یعنی باید کمتر از یک قاشق مرباخوری در روز باشد و افراد بالای 50سال و بیماران قلبی و مبتلا به فشارخون بالا باید کمتر از سه‌گرم در روز نمک مصرف کنند و نمک مصرفی باید از نوع تصفیه شده یددار باشد.
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو