سلامت و سبک زندگی

پلمپ 1700واحد متخلف عرضه موادغذایی در نوروز

تاریخ انتشار : 16 فروردین 1395 ساعت 13:39
0
0
e
p
+
-
اندازه متن :
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در تشریح عملکرد حوزه بهداشت محیط در ایام نوروز گفت: «طی مدت طرح سلامت نوروزی 600هزار بازرسی از اماکن عمومی مرتبط با بهداشت محیط در کشور انجام شد که از این تعداد 10هزار مورد از تخلفات به سیستم قضایی ارجاع و 1700مورد پلمپ صورت گرفت.»

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، خسرو صادق‌نیت در نخستین نشست خبری وزارت بهداشت در سال جدید، ضمن ارائه گزارش عملکرد بهداشت محیط وزارت بهداشت در تعطیلات نوروز گفت:‌ «در ایام نوروز 1700 اکیپ سیار و ثابت بازرسی داشتیم که بازرسی ها را از صبح تا ساعاتی از شب انجام می‌دادند و اماکن حساس از نظر بهداشتی ، بهداشت محیط و مراکز غذایی را مورد ارزیابی قرار داده، موارد خطا را تذکر داده و برخورد قانونی صورت می‌گرفت که این برخوردها از ارجاع به سیستم قضایی تا پلمپ مراکز انجام شده است.»
صادق نیت افزود: «طی مدت طرح سلامت نوروزی 600هزار بازرسی از اماکن عمومی مرتبط با بهداشت محیط در کشور انجام شده که از این تعداد 10هزار مورد تخلفاتی بوده که به سیستم قضایی ارجاع داده شده است و 1700مورد پلمپ نیز داشتیم.» وی با بیان اینکه طی این بازرسی‌ها تا به امروز حدود 780هزار کیلو ماده غذایی آلوده و غیربهداشتی معدوم شده است، گفت: «بر این اساس توانستیم با نظارت‌هایمان از مسمومیت 15میلیون نفر پیشگیری کنیم.»
صادق نیت، از انجام نمونه از مواد غذایی و آب آشامیدنی در ایام نوروز خبر داد و گفت: «در این زمینه 350هزار نمونه‌برداری از آب آشامیدنی در جهت سنجش کلر و بهداشت آب آشامیدنی انجام دادیم و همچنین بیش از 5000نمونه‌برداری از استخرها در سراسر کشور انجام شد که تعداد معدودی از آنها به پلمپ نیز منجر شده است.»
وی با اشاره به فعالیت سامانه190 که برای دریافت شکایات و گزارش مردمی در حوزه بهداشت محیط درنظر گرفته شده بود، گفت:‌ «در این ایام بیش از 200هزار مورد شکایت مردمی به این سامانه گزارش شد که مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین 4هزار و 500بازرس بهداشت محیط طی ایام نوروز در قالب 1700 اکیپ فعالیت کردند.»
صادق‌نیت با بیان اینکه سامانه190 همچنان به‌صورت 24ساعته فعال است، گفت: «مواد غذایی معدوم شده بیشتر از مراکز ارائه مواد غذایی بوده که یا به‌صورت خام یا به‌صورت پخته مواد غذایی را ارائه می‌کردند البته در موارد پخته، تهیه وطبخ مناسب نبوده است. در برخی موارد نیز آب‌لیموهای غیراستاندارد و مواد لبنی آلوده وجود داشته است. همچنین اغلب 1700مرکز پلمپ شده را رستوران‌ها و ارائه‌دهندگان مواد غذایی مواد خام تشکیل می‌دهند.»


شما منتشر کنید در


مطالب مرتبط


دیدگاه کاربران


ارسال دیدگاه


نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      
طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه