hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom starzbet رابطه نان تست و سرطان » سپید آنلاین
رابطه نان تست و سرطان
26 آبان 1394 ساعت: 20:8



یک گزارش علمی جدید که سازمان ناظر ایمنی غذایی دولت بریتانیا منتشر کرده است به نتیجه‌ای تکان‌دهنده می‌رسد: خوردن بیش از حد نان تست ممکن است خطر دچار شدن به سرطان را افزایش دهد.
به گزارش یاهو هلث سازمان استانداردهای غذایی بریتانیا که این گزارش را منتشر کرده است، این رابطه را به آکریلامید، سمی که هنگام قرار گرفتن مواد کربوهیدراتی در معرض درجه حرارت بالا، تولید می‌شود، نسبت داده است.

اما فقط نان تست‌شده نیست که این مشکل بالقوه را دارد: سازمان استانداردهای غذایی می‌گوید آکریلامید در قهوه، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و غذاهای تنوری هم یافت می‌شود.

آکریلامید یک محصول فرعی طبیعی در فرایند پخت‌وپز است و هنگامی غذاهای نشاسته‌ای در درجه حرارت‌های بالا (بالای 248 درجه) پخته می‌شوند، ایجاد می‌شود. غذاها احتمالاً هنگامی‌که برای مدت طولانی‌تر در دماهای بالاتر پخته می‌شوند آکریلامید بیشتری دارند و این ماده شیمیایی همچنین هنگامی‌که غذاها برشته یا کباب می‌شوند، نیز بیشتر تولید می‌شود.

سازمان استانداردهای غذایی برای این پژوهش، نمونه‌هایی غذاهای از 50 خانوار را گرفت و میزان آکریلامید آن‌ها را در آزمایشگاه اندازه گرفت. ازجمله یافته‌های آنان این بود: کمرنگ‌ترین بخش نان تست حاوی 9 میکروگرم در کیلوگرم آکریلامید بود و تیره‌ترین بخش نان تست 167 میکروگرم در کیلوگرم آکریلامید داشت.

سیب‌زمینی‌های سرخ‌کرده وضعیت بدتری دشت و حاوی تا 1052 میکروگرم در کیلوگرم آکریلامید بود.

گای پاپی،‌ مشاور ارشد علمی سازمان استانداردهای غذایی دراین‌باره گفت: «پختن بسیاری از غذاها و گروه‌های غذایی بالقوه می‌تواند آکریلامید تولید کند. مواد غذایی را نباید در درجه حرارت‌های بالا یا برای مدت طولانی برشته کرد تا میزان آکریلامید پایین بماند.»

این اخبار هنگامی منتشر می‌شود که یک ماه پیش سازمان جهانی بهداشت در گزارشی بحث‌برانگیز به این نتیجه رسید که گوشت‌های فراوریشده مانند بیکن، سوسیس و هات‌داگ باعث سرطان می‌شوند.

دکتر دیل شپرد، متخصص سرطان در کلینیک کلیولند درباره رابطه میان غذاهایی به‌ظاهر بی‌خطر مانند نان تست‌شده و سرطان اندکی تردید دارد. او گفت: «ما هنوز نمی‌دانیم که این غذا واقعاً باعث سرطان می‌شود یا نه. درحالی‌که چیزهای دیگری مانند سیگار کشیدن و چاقی وجود دارند که بسیار بیشتر از سرطان‌زا بودنشان مطمئنیم.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو