رژیمهای کمقند ممکن است باعث شیرینتر حس کردن غذا شوند
6 آذر 1394 ساعت: 19:9
6 آذر 1394 ساعت: 19:9
یک بررسی جدید که در نتایج آن در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است، نشان میدهد که بزرگسالانی که از رژیم غذایی کمقند پیروی میکنند، طعم غذاها را شیرینتر احساس میکنند.
به گزارش ریلکس نیوز این بررسی بر روی بزرگسالانی انجام شد که دو لیوان بیشتر نوشیدنی شیرین در روز مینوشیدند و به دو گروه تقسیم شده بودند. گروه «شاهد» اجازه یافتند که مصرف معمول قندشان را ادامه دهند، اما گروه «کاهش قند» ۴۰ درصد از کالریهای بهدستآمده از قند در رژیم غذاییشان را با ترکیبی از کربوهیدراتهای پیچیده، چربی و پروتئینها جایگزین کردند.
همه شرکتکنندگان در این بررسی مجبور بودند یک نوشیدنی شیرین یا یک دسر شیرین برای مثال پودینگ را هر ماه برای سه ماه مصرف کنند.
نتایج نشان داد که افرادی که میزان دریافت قندشان را کاهش دادهاند، نسبت به افرادی که دریافت قندشان را مانند قبل ادامه دادهاند، طعم غذاها را بسیار شیرینتر احساس میکنند. البته افرادی که رژیم غذایی کمقند داشتند، پس از پایان مدت مطالعه بهسرعت به میزانهای پیشین مصرف قندشان بازگشتند.
بههرحال، این نتایج اهمیت رفتن بهسوی رژیم غذایی کمقند را نشان میدهد و میتواند بر تلاشهای مقامات بهداشتی برای کاهش مصرف قند افزودهشده به مواد غذایی تاثیر بگذارد.
هزینه این بررسی را شرکت پپسی و «مرکز حسهای شیمیایی مونل» تامین کرده بودند.
همه شرکتکنندگان در این بررسی مجبور بودند یک نوشیدنی شیرین یا یک دسر شیرین برای مثال پودینگ را هر ماه برای سه ماه مصرف کنند.
نتایج نشان داد که افرادی که میزان دریافت قندشان را کاهش دادهاند، نسبت به افرادی که دریافت قندشان را مانند قبل ادامه دادهاند، طعم غذاها را بسیار شیرینتر احساس میکنند. البته افرادی که رژیم غذایی کمقند داشتند، پس از پایان مدت مطالعه بهسرعت به میزانهای پیشین مصرف قندشان بازگشتند.
بههرحال، این نتایج اهمیت رفتن بهسوی رژیم غذایی کمقند را نشان میدهد و میتواند بر تلاشهای مقامات بهداشتی برای کاهش مصرف قند افزودهشده به مواد غذایی تاثیر بگذارد.
هزینه این بررسی را شرکت پپسی و «مرکز حسهای شیمیایی مونل» تامین کرده بودند.
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد