نظام سلامت

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد:
حبوبات منبع ارزان تامین پروتئین و ریزمغذی ها


تاریخ انتشار : 20 فروردین 1397 ساعت 10:05
0
0
e
p
+
-
اندازه متن :
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف روزانه یک واحد حبوبات توصیه می شود، گفت: منظور از یک واحد حبوبات، نصف لیوان حبوبات پخته است.

زهرا عبداللهی با بیان اینکه گروه غذایی حبوبات منبع ارزان تامین پروتئین و ریزمغذی ها به شمار می روند، خاطرنشان کرد: مقادیر زیادی کلسیم، روی و آهن از گروه غذایی حبوبات تامین می شوند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بهتر است حبوبات به صورت ترکیبی به همراه غلات مصرف شود، غذاهایی مانند عدس پلو، ماش پلو، لوبیا پلو، عدسی و نان و خوراک لوبیا و نان از جمله ترکیباتی است که منبع غنی پروتئین است و درواقع پروتئین موردنیاز بدن را تامین می کند، بنابراین مثلا زمانیکه عدسی به همراه نان مصرف می شود، نیازی به مصرف گوشت نیست و ترکیب آن دو پروتئینی با کیفیت بالا را به بدن می رساند.
عبداللهی با بیان اینکه روزانه مصرف یک واحد حبوبات توصیه می شود، تصریح کرد: منظور از یک واحد حبوبات، نصف لیوان حبوبات پخته است.
وی گفت: بهتر است که در پخت برنج سفید غلات و سبزی ها نیز افزوده شود، چراکه برنج سفید به تنهایی به افزایش وزن دامن می زند و از آنجا که حبوبات منبع غنی فیبر غذایی هستند، به کنترل چاقی و اضافه وزن کمک می کنند، لذا مصرف روزانه حبوبات در رژیم غذایی روزانه به سلامت فرد کمک می کند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه عده ای به دلیل نفاخ بودن حبوبات از مصرف آن گریزان هستند، تصریح کرد: برای کاهش نفخ حبوبات می توان آنها را مدتی در آب خیساند و بعد پخت. وبدا


شما منتشر کنید در


مطالب مرتبط


دیدگاه کاربران


ارسال دیدگاه


نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      
طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه