hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom آنفلوآنزا به مرغ گوشتی هم رسید/ مرغ و تخم‌مرغ محلی نخورید » سپید آنلاین
سازمان دامپزشکی اعلام کرد:
آنفلوآنزا به مرغ گوشتی هم رسید/ مرغ و تخم‌مرغ محلی نخورید
12 بهمن 1395 ساعت: 14:11



مدیرکل بهداشت و مبارزه با بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی از شیوع و مشاهده کانون بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در یکی - دو واحد پرورش مرغ گوشتی در کشور خبر داد و گفت: این بیماری طی ماه گذشته در شش استان کشور که پیش از این آلوده بودند، گزارشی نداشته و متوقف شده است.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، فرشاد زین‌العابدین تهرانی اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان یا همان آنفلوآنزای مرغی در ۱۴ استان کشور شیوع پیدا کرده که طی ماه گذشته از شش استان اردبیل، قزوین، لرستان، البرز، آذربایجان شرقی و گلستان گزارش بیماری نداشته‌ایم و بیماری متوقف شده است و این بیماری در استان‌های مختلف به‌صورت یکسان وجود ندارد. به‌عنوان مثال در استان گیلان عمده کانون‌های بیماری روستایی است و برخی مانند استان قم کانون‌های بیماری در واحدهای صنعتی بیشتر مشاهده می‌شود و در برخی دیگر نیز مانند مازندران ترکیبی است.
وی با بیان اینکه وضعیت و حالت آماده‌باش همچنان در کل کشور و همه استان‌های درگیر بیماری و استان‌هایی که این بیماری در آنها هنوز گزارش نشده، وجود دارد، افزود: از آنجا که راه‌های انتقال و گسترش بیماری از طریق افراد، ماشین‌های آلوده، پرندگان آلوده و فرآورده‌های آلوده در حال افزایش است، حتی در استان‌هایی که گزارشی از بیماری وجود ندارد این نگرانی وجود دارد که بیماری در آنجا نیز مشاهده شود و تنها کافی است یک محموله طیور زنده آلوده به‌صورت غیرمجاز به آن مناطق منتقل شود.
مدیرکل بهداشت و مبارزه با بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی ادامه داد: بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان همچنان در وضعیت قابل کنترل قرار دارد و به حالتی نرسیده‌ایم که بخواهیم اعلام ناتوانی کنیم. به گفته تهرانی، هم‌اکنون در کشور استان‌ها به سه گروه تقسیم می‌شوند. برخی استان‌ها کانون بیماری‌اند و همچنان در آنجا کانون‌ها شناسایی می‌شوند، گروه دیگر مانند شش استان مذکور بیش از یک ماه است که از آنها گزارش بیماری وجود نداشته است و دسته دیگر مانند استان‌های فارس، یزد و ... هنوز درگیری بیماری نشده‌اند اما سازمان دامپزشکی هیچ تفاوتی بین این سه دسته قائل نمی‌شود و رفتار بهداشتی و قرنطینه‌ای‌اش در نظام مراقبتی تعریف شده و تفاوتی با یکدیگر ندارد.
وی افزود: دو مورد شیوع آنفلوآنزای مرغی در واحدهای مرغ گوشتی و چندین مورد در واحدهای مرغ مادر گوشتی شناسایی و معدوم‌سازی شده‌اند اما غالبا واحدهای پرورش تخم‌مرغ، پولت و ... درگیر این بیماری هستند. مدیرکل بهداشت و مبارزه با بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی، اظهار کرد: این ویروس در همه گونه‌های پرنده‌ای که به‌صورت صنعتی نگهداری می‌شوند به آنفلوآنزا حساس هستند اما در واحدهای تخم‌مرغ‌گذار و مادر به دلیل طولانی‌تر بودن دوره پرورش احتمال ورود افراد و گسترش شیوع ویروس به دلیل وجود چنین مسائلی و پایین بودن سطح بهداشتی آنها، بیشتر است اما در پرورش و تولید گوشت مرغ نهایتاً ۴۰ روز یک قطعه مرغ در سالن باقی می‌ماند تا بیماری بخواهد خودش را نشان دهد، دوره پرورش به پایان رسیده است.
تهرانی گفت: هیچ نگرانی بابت مصرف مرغ و تخم‌مرغ وجود ندارد چراکه ویروس آنفلوآنزا نسبت به گرما و درجه پخت آن حساس است و تاکنون نیز هیچ گزارشی برای شیوع این بیماری در انسان‌ها در دنیا منتشر نشده است و با پختن آنها به‌راحتی ویروس از بین می‌رود اما مردم مراقبت کنند؛ به‌گونه‌ای که به‌عنوان مثال از مرغ و تخم‌مرغ‌های محلی استفاده نکنند و همه محصولاتی که با تائید سازمان دامپزشکی و به‌صورت شناسنامه‌دار در بازار رسمی کشور عرضه می‌شود هیچ مشکلی ندارد.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو