چاپ خبر
67 درصد مردم به نشانگرهای بسته های غذایی توجه ندارند
سپید آنلاین   |   سلامت و سبک زندگی   |   20 دی 1397 ساعت 12:32   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/n15117

«نشانگرهای رنگی به میزان مواد قندی، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس در مواد غذایی اطلاق می شود.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، دکتر عزیزالله زرگران روز پنجشنبه در همایش «تغذیه سالم» کرج اظهار کرد: این موضوع علمی حاصل دو سال پژوهش و نظرسنجی از مردم تهران در مکان های مختلف این کلانشهر است.
وی با اشاره به اینکه اطلاع از مصرف مواد غذایی مصرفی ضروری است، افزود: مردم می توانند با توجه به این نشانگرها مواد مصرفی قند، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس را کنترل کنند تا دچار بیماری های قلبی و عروقی و سایر عوارض نشوند.
زرگران تاکید کرد که هر قدر میزان تغذیه و اطلاع از مواد غذایی مصرفی در کتاب های درسی و آموزشی دانش آموزان قرار گیرد می تواند از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات مواد غذایی آسیب رسان در رسانه ها ممنوع است، اظهارداشت: این مواد غذایی همواره در رسانه ها و صدا و سیما تبلیغ می شود.
زرگران بر اصلاح الگوی تغذیه ، کاهش مواد غذایی پرچرب، نوشابه و سایر مواد زیان آور تاکید کرد و گفت: مصرف برخی مواد غذایی مانند نوشابه ها باید به حداقل برسد و به جای آنها دوغ متداول شود.
همایش یک روزه سلامت با حضور بیش از یک هزار شهروند کرجی برگزار شد.