چاپ خبر
نزدیکان علی لاریجانی ائتلاف با تندروها را رد کردند
روزنامه سپید   |   اخبار 2   |   06 دی 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d8449

درحالیکه چهره‌هایی چون محمد نبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، می‌گویند «چندبرابر گذشته» به تحقق ائتلاف اصولگرایان امیدوار هستند؛ علی لاریجانی در هنگام ثبت‌نام در انتهابات مجلس از ورود مستقل خود به صحنه انتخابات سخن گفت و در ادامه، دیروز هم نزدیکان لاریجانی و اعضای فراکسیون رهروان ولایت (اکثریت) مجلس هم، ائتلاف اصولگرایان معتدل با تندروها را رد کرده‌اند که خلاصه‌ای از این اعلام مواضع از این قرار است:

       حسن زمانی، مشاور رئیس مجلس: اگر در انتخابات آتی شورای ائتلاف اصولگرایان بتوانند به جمع بندی لازم دست پیدا کنند و اتحاد و همدلی ایجاد کنند، می توانند به لیست واحد برسند، اما اگر قرار باشد جبهه پایداری ساز خود را بزند و بخواهد بقیه پشت سر آنها حرکت کنند، وحدت ممکن نیست.

       کاظم جلالی، رئیس فراکسیون رهروان ولایت: فراکسیون رهروان ولایت محوریت روحانیت را برای انتخابات مجلس کاملا قبول دارد؛ اما برخی از جریان‌های اصولگرایی تابلوی روحانیت را مورد استفاده قرار می‌دهند و در ‌‌نهایت نظرات و آرای خود را مطرح می‌کنند که ما چنین چیزی را قبول نداریم. اینکه در انتخابات چطور وارد شویم را در حال حاضر با دوستانمان در فراکسیون مورد بررسی قرار داده‌ایم و حضور فعالی در انتخابات خواهیم داشت. در ضمن آقای لاریجانی هم نماینده‌ای برای ائتلاف اصولگرایان نفرستاده‌اند و همان‌طور که بنده به صورت مستقل از تهران کاندیدا شدم، ایشان نیز به طور مستقل از قم کاندیدای انتخابات می‌شوند.

       فاطمه رهبر، عضو هیات رییسه فراکسیون رهروان ولایت: هشت حزب مختلف در شورای مشورتی ائتلاف بزرگ اصولگرایان عضو هستند، 10 نفر از علما و افرادی از جامعه روحانیت مبارزه و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،همچنین دبیرکل جامعه روحانیت، آیت‌الله موحدی کرمانی و 4 نفر از صاحب نظران و افرادی که دارای نفوذ کلام هستند و شخصیت‌هایی حقیقی و حقوقی مثل لاریجانی، قالیباف، ولایتی که بعضا به دلیل مشغله‌کاری که دارند، نماینده‌هایی را معرفی کرده‌اند؛ اما ظاهرا آقای لاریجانی شرکت نکرده‌اند. ناگفته نماند پشتوانه‌ای که برای لاریجانی در قم وجود دارد بسیار پشتوانه قوی است.

       ایرج عبدی، عضو هیات رییسه فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت: مردم ائتلاف بین جریان‌های تندرو و معتدل را قبول نمی‌کنند. گروه‌های سیاسی به جای ائتلاف با جریانات تندرو به دنبال تهیه لیستی با افراد مورد قبول مردم باشند که در نهایت خواسته‌های مردم را عملیاتی کنند. قطعا ائتلاف بین دو جریان معتدل و تندرو با مشی و نگاه مردم سازگاری نخواهد داشت چرا که مردم نمی‌توانند در حوزه سیاسی به این دو طیف در کنار یکدیگر رای دهند. نتیجه نهایی عدم اقبال مردم و شکست آن ائتلاف می‌شود. مردم در این شرایط به سراغ کاندیداهایی می‌روند که با اطلاع از مشکلات مردم در جهت حل آن تلاش کنند. در این بین، برخی از نمایندگان فعلی مجلس که قصد کاندیداتوری در دوره بعدی را دارند حاضر به ائتلاف با جریانات تندرو نیستند چون آنها به نگاه مردم به انتخابات آشنا هستند و خوش‌بینی نسبت به این ائتلاف‌ها ندارند. ائتلافی که نتیجه نهایی آن حضور احزاب تندرو و معتدل در کنار یکدیگر باشد صحیح نیست و باعث ضربه وارد شدن به احزاب آن ائتلاف می‌شود.