چاپ خبر
کاهش هزینه‌های تزریق آنتی‌بیوتیک‌های وریدی
روزنامه سپید   |   اخبار 12   |   06 دی 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d8389

در یک مطالعه جدید، مشخص شد که می‌توان به بیماران نیازمند دریافت طولانی‌مدت آنتی‌بیوتیک‌های وریدی، شیوه استفاده ایمن آن در منزل را آموزش داد تا دیگر نیازی به کادر مجرب پزشکی برای تزریق داروی خود نداشته باشند. طبق بررسی محققان مرکز پزشکی دانشگاه جنوب غربی تگزاس در دالاس، این یافته‌ها تاثیر قابل‌توجهی در وضعیت بیماران نگرانی خواهد گذاشت که هفته‌ها برای دریافت آنتی‌بیوتیک‌های وریدی در بیمارستان می‌مانند. دکتر کاویتا باوان، استادیار داخلی یک مرکز پزشکی می‌گوید: «علاوه بر درنظر گرفتن نیروی انسانی مورد نیاز، هزینه قابل‌توجهی هم توسط بیمارستان پس انداز خواهد شد.» برخی از عفونت‌ها نیازمند دریافت آنتی‌بیوتیک‌های وریدی برای حداقل 6 هفته‌اند. بیماران دارای بیمه اغلب به خانه یا سرای سالمندان می‌روند و پرستاری در خانه یا مرکز نگهداری، آنتی‌بیوتیک‌های تجویز شده را تزریق می‌کند، اما بیماران بدون بیمه مجبورند تا زمان پایان مصرف آنتی‌بیوتیک‌های وریدی، در بیمارستان باقی بمانند.
دکتر کاویتا باوان، می‌گوید: «نیاز این بیماران به هفته‌ها بستری بیمارستانی به معنای از دست رفتن کارایی بیمار و ناتوانی وی در انجام فعالیت‌های روزانه نظیر مراقبت از کودکان در منزل یا برگشت به محل کار است. همچنین، این رویه منجر به صرفه جویی در هزینه بسیار زیادی برای بیمارستان‌های عمومی(دولتی) می‌شود و تخت‌های بستری برای موارد درمانی مهم‌تر و ضروری‌تر به‌کار گرفته خواهند شد.»

        در مطالعه 4 ساله، 944 بیمار غیربیمه ای که تزریق آنتی‌بیوتیک وریدی توسط خود بیمار به آنها آموزش داده شده بود، با 224 بیمار که آنتی‌بیوتیک آنها توسط کادردرمانی تزریق می‌شد، مقایسه شدند. بیمارانی که خودشان دوز آنتی‌بیوتیک وریدی را تزریق کرده بودند، طی 30 روز بعدی، 47درصد کمتر نیاز به بستری بیمارستانی پیدا کردند.
منبع:PRNewswire