چاپ خبر
اسـفنج کـثیـف بـرای اننتشار میکروب
روزنامه سپید   |   اخبار 15   |   21 شهریور 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d7026

شما از اسفنج‌ها برای پاک کردن ظرف‌ها در آشپزخانه استفاده می‌کنید، اما آیا خود اسفنج را هم پاک می‌کنید؟ بدون پاک کردن دقیق، اسفنج می‌تواند باکتری‌ها را به خود جذب کند و باعث انتشار آنها به جاهای دیگر شود.

      بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از افراد (تا 40 درصد) اسفنج را فقط با آب می‌شویند- روشی که برای برطرف کردن باکتری‌های زیانبار کافی نیست. باید دقیقا توجه داشته باشید که اسفنج برای زدودن چه چیزی مورد استفاده قرار گرفته است.

       برای مثال اگر یک قطره از آب گوشت خام را باید پاک کنید، برای استفاده مجدد از اسفنج حتما باید آن را پاک کنید.
برای حل این مشکل این توصیه‌ها را رعایت کنید:
 اسفنجی را که بو گرفته است، دوباره استفاده نکنید، چرا که ممکن است حامل باکتری باشد.
 هیچ‌گاه از اسفنج مستعمل دوباره استفاده نکنید.
 اسفنج کثیف‌شده را با قراردادن در چرخه داغ ماشین ظرفشویی پاک کنید
 برای پاک کردن اسفنج‌ها می‌توانید از حرارت دادن آنها با مایکروویو هم استفاده کنید. اسفنج را در آب خیس کنید و بعد آن را برای 2دقیقه در مایکروویو با درجه حرارت بالا قرار دهید. هرگز اسفنج خشک را در مایکروویو قرار ندهید، چرا که ممکن است آتش بگیرد.

منبع: HealthDay