چاپ خبر
ساخت واکسن خوراکی کرونا در چین
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   07 اسفند 1398   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d68031

دانشمندان دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن موفق به ساخت واکسن خوراکی ویروس کرونا شده‌اند.
به گزارش سپید به نقل از باشگاه خبرنگاران، یکی از اساتید دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن اعلام کرد این دانشگاه موفق به ساخت واکسن خوراکی ضد کرونا شده‌اند. طبق اعلام این دانشگاه این واکسن همچنین می‌تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده باشد. به گفته این رسانه، یکی از مبتلایان چهار دوز از این واکسن را استفاده کرده و تاکنون هیچ عوارض جانبی را تجربه نداشته است. به گزارش گلوبال تایمز، این واکسن خوراکی از ساکارومایسس سرویزیا به عنوان حامل مواد غذایی استفاده می‌کند و پروتئین موجود در آن، ویروس کرونا را شناسایی کرده و با تولید آنتی‌بادی‌ها به مبارزه با این ویروس می‌پردازد. در حال حاضر این دانشگاه به دنبال شرکای لازم برای انجام کارآزمایی بالینی است.