چاپ خبر
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد
تشدید نظارت بر رستوران‌ها و اماکن اقامتی در طرح سلامت نوروزی
روزنامه سپید   |   اخبار 2   |   16 اسفند 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d64896

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفندماه با تمرکز نظارت بر رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری خبر داد.
به گزارش سپید به نقل از وبدا، محسن فرهادی در برنامه روی خط خبر شبکه خبر درباره مهمترین محورهای طرح سلامت نوروزی گفت: «با توجه به افزایش سفرها در ایام نوروز، برنامه‌ریزی به اینگونه است که با کمک 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در 20 اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون بهداشت و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.»
وی در ادامه اظهار داشت: «با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده در افزایش مسافرت‌های زمینی و افزایش مسافران، تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه‌ها، هتل‌ها، متل‌ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی، پارک‌ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی‌ها هدفمند‌تر خواهند شد.»
مهندس فرهادی گفت: «1000 تیم بازرسی در ایام تعطیل و 3000 تیم بازرسی در ایام عادی از 8 صبح تا 8 شب فعالیت حضوری خواهند داشت و 450 تیم آماده خدمت رسانی از ساعت 8 شب تا 8 صبح خواهند بود.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.»
وی افزود: «در هتل‌ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی این نظارت‌ها محسوب می‌شود.»
فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: «اگر رستوران‌های بین راهی و هتل‌ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیرحرفه‌ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات، قوه قضائیه و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.»
وی ادامه داد: «مجلس در سال 79 و 80 با تائید شورای نگهبان ماده 13 مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می‌توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.»
فرهادی گفت: «هموطنان می‌توانند در ایام تعطیل و غیرتعطیل با استفاده از سامانه 190 تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود.» معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: «داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره‌برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره‌برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان‌های بین راهی انجام خواهد شد.»