چاپ خبر
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:
تخلفی درباره گوشت‌های قرمز اثبات نشده است
روزنامه سپید   |   اخبار 2   |   29 بهمن 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d64637

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: «همکاران ما مراکز عرضه گوشت را از نظر سلامت محیط عرضه بررسی می‌کنند، اما بررسی سلامت گوشت قرمز داخلی و وارداتی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است.»
به گزارش سپید به نقل از وبدا، محسن فرهادی اظهار داشت: «بر اساس وظایف قانونی وزارت بهداشت، موظف هستیم سلامت یا بهداشت محیط مراکز عرضه و توزیع محصولات خام دامی، گوشت قرمز داخلی و وارداتی را کنترل کنیم و برای کنترل و نظارت، با سازمان دامپزشکی کشور هماهنگی بسیار خوبی داریم. برای مثال همکاران ما در خصوص رعایت بهداشت فردی، تمیز بودن یخچال و دستگاه‌ها و ابزارهای مورد استفاده، دارا بودن کارت بهداشت برای قصاب‌ها و آموزش‌های مورد نیاز برای فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار که توزیع گوشت قرمز داخلی و وارداتی را انجام می‌دهند، بازدیدهای دوره‌ای دارند.»
وی تصریح کرد: «همکاران ما در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، سلامت سیستم برودتی مانند یخچال و فریزر و شرایط نگهداری گوشت قرمز را در مراکز عرضه به‌وسیله دستگاه‌های پرتابلی که در اختیار دارند، بررسی می‌کنند. همچنین نیروهای بهداشت محیط وزارت بهداشت، بهداشت محیط ساختمان یا مرکز عرضه‌کننده گوشت و مجوزهای سازمان دامپزشکی برای سلامت گوشت قرمز را کنترل می‌کنند.»
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «تاکنون تخلف و مشکل خاصی در مورد سلامت گوشت‌های قرمز وارداتی یا داخلی به وجود نیامده است. البته ممکن است نواقصی در مورد بهداشت فردی و شرایط نگهداری گوشت وجود داشته باشد که همکاران ما به شکل میدانی آنها را بررسی و برطرف کرده و یا نسبت به تعطیلی موقت و یا ارجاع پرونده به مراجع قضایی اقدام می‌کنند.»
فرهادی در پاسخ به سوالی در خصوص عرضه گوشت و محصولات خام دامی با شرایط نامناسب در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، گفت: «حتماً باید بر روی بسته‌بندی گوشت و محصولات خام دامی عرضه شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای که باید با رعایت استانداردها و قواعد مشخص شده باشد، تاریخ مصرف به‌طور خوانا درج شده باشد؛ چراکه در غیر این صورت تقلب و تخلف بهداشتی انجام شده که دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان دامپزشکی می‌توانند این موضوع را بررسی و با آن برخورد کنند و شعبه فروشگاه زنجیره‌ای مذکور هم باید پاسخگو باشد. همچنین مردم باید به مهر کنترل دامپزشکی بر روی گوشت قرمز و محصولات خام دامی نیز توجه کنند.»