چاپ خبر
کمبود ویتامین دی در 70 درصد ایرانیان
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   08 بهمن 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d64398

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: «به دلیل تغییر در سبک زندگی ۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین دی و ۴۰ درصد مبتلا به فقر آهن هستند.»
به گزارش سپید به نقل از ایفدانا، وحید مفید اظهار کرد: «صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.» وی افزود: «حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماری های غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماری های غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است.» مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: «پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندی های خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.» وی عنوان کرد: «اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشورهای خارجی قرار گرفته است.» مفید تصریح کرد: «برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.» مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: «سیاست های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.»