چاپ خبر
درخواست عضو اتاق بازرگانی تهران از سازمان غذا و دارو
شرکت استفاده‌کننده از ذرت حیوانی را معرفی کنید
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   30 دی 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d64266

یک عضو اتاق بازرگانی تهران خواستار معرفی شرکت تولیدکننده اسنک پف‌کرده با استفاده از ذرت دامی شد.
به گزارش سپید به نقل از ایسنا، علی شریعتی با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی شفاف درباره اینگونه تخلفات در راستای جلوگیری از آسیب به سایر تولیدکنندگان، اظهار کرد: «سال گذشته نیز انتشار اخباری مبنی بر استفاده از روغن پالم در لبنیات باعث حذف ماست از سفره‌های مردم شد، درحالی‌که این شرایط باعث آسیب به سایر تولیدکنندگان و کارگران می‌شود و نتیجه‌ آن تنها ضربه به صنعت است.»
وی با اشاره به اینکه طبق گفته سازمان غذا و دارو قرار بود تا پانزدهم دی‌ماه اسامی کارخانه‌های متخلف در تولید اسنک پف‌کرده حیوانی اعلام شود، گفت: «اکنون ۱۰ روز از موعد مقرر گذشته اما این اسامی هنوز منتشر نشده؛ این درحالی‌که است که اطلاع‌رسانی شفاف درباره نام، روند برخورد با کارخانه‌های متخلف و بازگشایی مجدد زیر نظر مسئولان ذی‌ربط؛ می‌تواند از بروز مشکلات بعدی برای واحدهای تولیدی دیگر جلوگیری کند.»
شریعتی خاطرنشان کرد: «مسئولیت تخلف صورت گرفته در واحدهای تولیدی بر عهده کارفرما، مسئول فنی یا کسی است که امرکننده خرید ذرت دامی به‌جای ذرت انسانی به‌عنوان ماده اولیه تولید اسنک پف‌کرده، بوده است.»
این عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه این تخلف جنبه بهداشتی و جنبه اقتصادی دارد، اظهار کرد: «تولید اسنک پف‌کرده با استفاده از ذرت دامی یکی از معلول‌های سیاست غلط ارزی است، چراکه برای واردات نهاده‌های دامی ارز دولتی اختصاص داده شده و استفاده از آن بسیار ارزان‌تر تمام می‌شود.»