چاپ خبر
در نخستین سفر سرپرست وزارت بهداشت و باحضور رییس جمهور؛
بزرگترین بخش اورژانس استان گلستان افتتاح شد
روزنامه سپید   |   اخبار 2   |   26 دی 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d64218

مرکز تروما و اورژانس شهید نبوی بیمارستان 5 آذر گرگان به عنوان بزرگترین بخش اورژانس استان گلستان با ظرفیت 152 تخت بیمارستانی در سفر کاروان تدبیر و امید با حضور دکتر روحانی رییس جمهور و دکتر نمکی سرپرست وزارت بهداشت افتتاح شد.
با توجه به مناسب نبودن فضای فیزیکی اورژانس فعلی مرکز آموزشی درمانی 5 آذر گرگان، ضرورت ساخت این پروژه به منظور ارائه خدمات با کیفیت مورد توجه قرار گرفت و این پروژه در زمینی با زیربنای 11000 متر مربع در مدت 13 ماه ساخته شد.
با راه‌اندازی این مجموعه درمانی، کیفیت خدمات تشخیص و درمانی ارتقا یافته و اتاق‌های عمل استاندارد به همراه بخش‌های بستری به ظرفیت خدمت‌رسانی اضافه خواهد شد. مرکز تروما و اورژانس شهید نبوی بیمارستان 5 آذر گرگان در 7 طبقه احداث شده است. برای ساخت و تجهیز این بخش درمانی 84 میلیارد تومان هزینه شده است. در این پروژه ساخت اتاق عمل مجهز اورژانس و 40 تخت برای شیمی‌درمانی و سرطان از مواردی است که برای اولین بار در سطح بیمارستان‌های این استان اجرایی شده است. با راه‌اندازی این پروژه، 142 تخت بیمارستانی شامل 4 اتاق عمل مجهز و یک اتاق عمل سرپایی و 10 تخت ICU به ظرفیت تخت‌های بیمارستان 5 آذر و استان گلستان افزوده شد.
برنامه ساخت بیمارستان 600 تختخوابی در گرگان
سرپرست وزارت بهداشت هم در حاشیه افتتاح مرکز تروما و اورژانس شهید نبوی بیمارستان 5 آذر گرگان گفت: «مرکز تروما و اورژانس شهید نبوی گرگان با ظرفیت 152 تخت بیمارستانی ساخته و تکمیل شده است که عملیات ساخت آن از اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز و امروز افتتاح شد.»
به گزارش سپید به نقل از وبدا، سعید نمکی اظهار داشت: «این مرکز 11 هزار متر مربع زیربنا دارد و شامل بخش‌های مختلفی از جمله جراحی، ICU، بخش‌های تشخیصی، آزمایشگاه و اتاق عمل است که در ارائه خدمات به بیماران به ویژه مصدومان حوادث ترافیکی نقش ویژه‌ای دارد.»
وی تصریح کرد: «ساخت بیمارستان 600 تختخوابی در شهر گرگان در برنامه‌های رییس‌جمهور است که 300 تخت آن باید ظرف دو سال آینده ساخته شود همچنین ساخت بیمارستان‌های 92 و 64 تختخوابی در گالیکش، گمیشان و رامیان نیز از برنامه‌های رئیس‌جمهور برای توسعه خدمات در استان گلستان است.»
سرپرست وزارت بهداشت تاکید کرد: «تعداد زیادی پروژه بهداشتی و درمانی در استان گلستان امروز به بهره‌برداری می‌رسد و پیگیری‌های لازم برای اتمام سایر پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز انجام خواهد شد اما نکته مهم این است که همکاران ما در این استان توانسته‌اند گام‌هایی در جهت اجرای نظام ارجاع و پزشکی خانواده که از تکالیف دولت در برنامه‌های پنجم و ششم توسعه است، بردارند.»
نمکی در پایان با بیان این که بارها در زمان مسئولیتم در معاونت امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه به استان گلستان سفر کرده‌ام، گفت: «از پیشرفت‌های اجرای آزمایشی نظام ارجاع در این استان آگاهی دارم و به دنبال عملیاتی کردن آن هستیم.»