چاپ خبر
درب‌های الکامپ بیست و یکم گشوده شد
روزنامه سپید   |   اخبار 5   |   24 آذر 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d6275

الکامپ بیست و یکم به‌عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه صنعت فناوری اطلاعات کشور، توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور از تاریخ 23 تا ۲۶ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاشده است. در نمایشگاه الکامپ ۴۲۰ شرکت حوزه فناوری اطلاعات، ۴۰ سازمان دولتی و ۸۰ شرکت نوپا (استارتاپ) در فضایی بالغ‌بر ۲۲ هزار مترمربع آخرین دستاوردها و توانمندی‌های خود را به نمایش می‌گذارند. نمایشگاه الکامپ دیروز با حضور معاون وزیر ارتباطات و دبیر شورای عالی فضای مجازی افتتاح شد و در قالب این مراسم نصرالله جهانگرد از رایزنی‌های صورت گرفته برای ادغام مجدد دو نمایشگاه الکامپ و تل کام خبر داد. رییس سازمان فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه نمایشگاه الکامپ اظهار کرد: «صنعت فاوا در کشور نقش بسیار مهمی بر عهده دارد و این نقش ازاین‌پس پررنگ‌تر نیز خواهد شد.» جهانگرد در ادامه‌ی صحبت‌های خود با تاکید بر نقش صنعت فاوا در رشد و توسعه کشور متذکر شد: «پایین‌ترین ضریب سرمایه‌گذاری این بخش شاید مربوط به IT در کشاورزی است که در این حوزه هم درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری در این بخش چندین برابر بیش از سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.» معاون وزیر ارتباطات در ادامه‌ی صحبت‌های خود بابیان این‌که در قالب برنامه ششم توسعه این‌گونه برنامه‌ریزی‌شده که این ضریب‌ها دو برابر شود، اظهار کرد: «پیش‌بینی ما آن است که حدود 130 هزار میلیارد سرمایه‌گذاری در این بخش صورت بگیرد که از این میان 50 تا 60 درصد این رقم از سوی بخش خصوصی باید تامین شود.»

       ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز در این مراسم اظهار کرد: «اگر اکنون با این حجم آلودگی هوا مواجهیم صنعت ICT ازجمله راهکارهایی است که می‌تواند این مشکل را برطرف کند.»

       دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین اظهار کرد: «اکنون یکی از مشکلات آن است که معمولا سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها کمی دشوار است. نکته‌ی دیگر که باید به آن توجه داشت آنکه در فضای پساتحریم باید به شکل سنجیده‌ای برخورد شود.» وی اضافه کرد: «لازم است توجه داشته باشیم که ما هم مانند کشوری چون یونان نشویم. ما طی سال‌های تحریم در این حوزه چهار اپراتور و دستاوردهای متعدد داشته‌ایم که حال با برداشته شدن تحریم‌ها نباید این موارد را از دست بدهیم، در این شرایط اگر شرکت‌های خارجی هم مایل به فعالیت در ایران هستند می‌توانند در حوزه‌هایی مانند خدمات یا تولید محتوا ورود کنند.» دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: «باید تلاش کنیم در صورت ورود خارجی‌ها به این حوزه‌ بازار ما نابه‌سامان نشود. ما نباید شرکت‌های خارجی را به سمت یک سفره آماده هدایت کنیم، بلکه بر پایه نگاهی مانند اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی پیش رویم.»