چاپ خبر
کاهش واردات روغن پالم
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   07 تیر 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d61769

معاون اجتماعی وزارت بهداشت یکی از دستاوردهای مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در چهار سال گذشته را کاهش سهم واردات روغن پالم به کل روغن‌های وارداتی عنوان کرد و گفت: «بازنگری استانداردهای گندم، آرد و نان با تمرکز کاهش میزان نمک نان و افزایش تعداد فروشگاه‌های تحت پوشش مانیتورینگ سموم از دیگر دستاوردهای این شورا به شمار می‌رود.»
به گزارش سپید به نقل از وبدا، سیدمحمدهادی ایازی با بیان اینکه این شورا در مهروموم‌های پیش شکل گرفت، اظهار داشت: «این شورا در برنامه‌های بعدی توسعه کشور هم وجود داشت و فعالیت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این دوره به اهتمام وزیر بهداشت در سال 95 به قانون دائمی تبدیل شد و فعالیت‌های آن استمرار یافت و در دستورکار هیئت‌وزیران قرار گرفت.»
وی با اشاره به تصویب آیین‌نامه شورای عالی سلامت و امنیت غذا، تصریح کرد: «با تصویب این آیین‌نامه، اقدامات با جدیت بیشتر دنبال می‌شود.» وی سیاست‌گذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی، بررسی و تصویب برنامه‌ها و تدابیر بخشی و فرابخشی در اجرای سیاست‌های ناظر بر سلامت و امنیت مواد غذایی را از قوانین احکام دائمی مصوب مجلس دانست و گفت: «تعیین و پایش شاخص‌های اساسی سلامت و امنیت غذایی، تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرح‌های توسعه‌ای، تصویب برنامه اجرایی سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذا، تصویب سازوکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش‌های نظارتی و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی مربوطه، از دیگر قوانین احکام دائمی مجلس است.»