چاپ خبر
رستوران‌ها هر 45 روز بازرسی می‌شوند
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   29 خرداد 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d61491

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: «بازرسی از مراکز تهیه مواد غذایی از اولویت‌های وزارت بهداشت است.» سید‌رضا غلامی اظهار کرد: «به‌طورکلی بازرسی از مراکز و مکان‌های تهیه،‌ طبخ و توزیع مواد غذایی یکی از اولویت‌های اصلی مرکز سلامت محیط و کار است، در همین راستا در طول سال برنامه‌ریزی منظم و مدونی برای بازدید از رستوران‌های بین‌راهی،‌ اغذیه‌فروشی‌های شهری و روستایی انجام شده است.» وی افزود: «بازرسی از اماکن تهیه و توزیع شیرینی،‌ نانوایی‌ها و تهیه مواد غذایی در ساعات غیراداری و تعطیل افزایش پیدا می‌کند. همچنین در ایام نوروز،‌ ماه رمضان، ‌ماه محرم و اربعین اینگونه بازرسی‌ها به‌صورت فشرده و طی دوره‌های زمانی کوتاه‌تر انجام می‌شود.» غلامی عنوان کرد: «از نظر مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نانوایی،‌ رستوران و اغذیه‌فروشی‌ها جزء مراکز حساس محسوب می‌شوند؛ بازرسی‌ها در شهرهای کوچک و روستاها در فاصله زمانی کوتاه‌تر و در شهرهای بزرگ‌تر با فاصله زمانی بیشتری صورت می‌گیرد.» رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی تاکید کرد: «بازرسی از نانوایی‌ها در شهرهای بزرگ، به‌صورت ماهانه و در شهرهای کوچک هر 20 روز یکبار انجام می‌شود، همچنین بازرسی از رستوران‌ها در شهرهای بزرگ هر 45 روز و در شهرهای کوچک، هر 15 روز حداقل یکبار از طرف بازرسان وزارت بهداشت انجام می‌شود.»
باشگاه خبرنگاران