چاپ خبر
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران برنامه‌های آتی سازمان را تشریح کرد
بحث سقف هزینه را به طور جدی دنبال خواهیم کرد
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   08 خرداد 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d61316

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر اینکه اکنون زمان تغییر رفتار و اجرای برنامه‌های مهم سازمان است، گفت: «باید برنامه‌ها و اقداماتمان را با تدبیروهوشمندی انجام دهیم و در جهت ارتقاء خدمت، مشتری مداری و صیانت از بیمه‌شدگان حرکت کنیم.»
به گزارش سپید به نقل از آی‌هینا، طاهر موهبتی خرید درمان، تولید منابع جدید و تغییر گفتمان موجود در کشور را رویکرد اصلی سازمان بیمه سلامت عنوان کرد و افزود: «در حال حاضر نه تنها بیمه سلامت بلکه سایر بیمه‌ها نیز متهم به عدم مدیریت صحیح و بالا رفتن هزینه‌ها هستند.»
موهبتی در ادامه اظهار داشت: «اولین اقدام ما خارج شدن از بحران بدهی‌ها و به حداقل‌ رساندن آن بود تا در مجموعه، تعلق سازمانی جدیدی بتوانیم ایجاد کنیم و از حقوق بیمه‌شدگان و منابعی که برای سازمان تامین می‌کنند دفاع کنیم. اگر چه که 85 درصد بیمه‌شدگان به صورت رایگان تحت پوشش این سازمان قرار گرفته‌اند ولی باید سازوکاری دیده می‌شد تا به این سمت حرکت کنیم. در فضای به وجود آمده امروز و فراهم شدن آرامش نسبی در سازمان می‌توان اقداماتی که در بحران توان انجام آن وجود نداشت را به نتیجه رساند و موضوعات مهم‌تری را مطرح کرد.»
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر اینکه اکنون زمان تغییر رفتار و اجرای برنامه‌های مهم سازمان است، گفت: «حتی اگر در برنامه‌ها شیب کسری‌ها کاهش یابد ما به موفقیت بسیار بزرگی دست یافته‌ایم کما اینکه با اقدامات انجام شده این شیب تغییر یافته است. در سال 97 بحث سقف هزینه را به طور جدی دنبال خواهیم کرد و قانونگذار نیز ما را ملزم به این اقدام کرده است در غیر این صورت تصرف غیر قانونی در اموال دولتی محسوب می‌شود. باید توجه داشت که اجرای برنامه‌های سازمان به خصوص در تهران به تدبیر بیشتری نیاز دارد.» وی در ادامه بیان کرد: «73 تا 80 درصد هزینه‌های این سازمان مربوط به دانشگاه‌ها و بخش‌های دولتی‌ است که با آنها نیز توافقاتی صورت گرفته است. ما آماده‌ایم که خرید خدمات را براساس هر گایدلاین و پروتکلی که از سوی آنان منجر به کاهش و یا ذخیره منابع می شود را انجام دهیم.»
موهبتی تاکید کرد: «90 درصد هزینه‌ها در بخش بستری و سرپایی‌ بیمارستان‌ها، مطب‌ها و درمانگاه‌ها ایجاد می‌شود. لازم است که با ارائه دهندگان خدمت صحبت و با آنها تعامل کنیم تا در کاهش هزینه‌ها با ما همراهی کرده و پیشنهادات خود را اعلام کنند. ام آر آی سر و گردن 82 میلیارد تومان برای سازمان هزینه داشته است در حالی که بسیاری از این اقدامات برای بیمار لازم نیست. در صورتی که بتوان این هزینه‌ها را کنترل و به درستی مدیریت کرد بسیاری از هزینه‌های سازمان کاهش می‌یابد.