چاپ خبر
تقویت سلامت روان با میوه و سبزیجات خام
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   11 اردیبهشت 1397   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d61008

به گفته محققان مصرف میوه و سبزیجات خام منجر به کاهش علائم بیماری‌های روانی نظیر افسردگی می‌شود. مصرف میوه و سبزیجات خام نظیر کیوی، موز، سیب و سبزیجات پربرگ سبز بیش از مواد غذایی پخته‌شده، کنسروشده و فرآوری‌شده موجب کاهش علائم افسردگی و بهبود سلامت روان شده و میزان رضایتمندی از زندگی را افزایش می‌دهد.
«تاملین کانر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوتاگو نیوزیلند می‌گوید: «تحقیق ما نشان می‌دهد که مصرف میوه و سبزیجات خام در مقایسه با میوه و سبزیجات کنسروشده/پخته شده/فرآوری‌شده ارتباط قوی‌تری با سلامت روان دارد. در این مطالعه، بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال جوان از نیوزیلند و آمریکا در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال مورد بررسی قرار گرفتند. محققان تاکید می‌کنند شیوه آماده‌سازی و مصرف میوه و سبزیجات بسیار برای سلامت مغز حائز اهمیت است.
HealthDay