چاپ خبر
شیوع باکتری مرگبـار لیستـریـا در محصولات گوشتی آفریقای جنوبی
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   17 اسفند 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d60529

وزارت بهداشت آفریقای جنوبی پس از ردیابی منبع شیوع باکتری کشنده لیستریا در یک محصول گوشتی سوسیس به مصرف‌کنندگان نسبت به خودداری از مصرف هر گونه محصول گوشتی فرآوری‌شده که به صورت آماده عرضه می‌شود هشدار داد. وزیر بهداشت آفریقای جنوبی، تعداد کل موارد تایید‌شده عفونت لیستریا توسط آزمایشگاه را تا تاریخ ۲ مارس ۲۰۱۸ میلادی ۹۴۸ مورد اعلام کرد که از این تعداد، مجموع ۶۵۹ بیمار شناسایی شده که ۱۸۰ نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند. مقامات یک محصول گوشتی که به نام «پولونی» (نوعی سوسیس) شناخته می‌شود را از یک شرکت تولید محصولات غذایی در شهر «پولوکوین» به عنوان منبع شیوع این عفونت شناسایی کرده‌اند. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرده که با همه مقامات مربوطه در جهت جمع‌آوری محصولاتش در حال همکاری است و هر گونه عملیات تولید و عرضه به خرده فروشان را نیز متوقف کرده است. باکتری لیستریا که به تب و اسهال منجر می‌شود، سالمندان، افراد دارای سیستم ایمنی ضعف، زنان باردار و نوزادان را بیشتر تهدید می‌کند. زنان باردار ۱۰ برابر بیشتر از دیگران در معرض خطر این عفونت بوده و این باکتری می‌تواند از مادر به جنین منتقل و باعث سقط جنین، تولد نوزاد مرده و زایمان زودرس شود.
Reuters