چاپ خبر
غـذا را هـدر نـدهیـد
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   10 اسفند 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d60362

اغلب افراد متوجه این موضوع نیستند که روزانه چه مقدار غذا را دور می‌ریزند- از باقیمانده غذای خورده نشده تا مواد غذایی ضایع‌شده. برای جلوگیری از تلف شدن غذا در خانه این نکات را رعایت کنید:
مواد غذایی را در حدی بخرید که می‌تو‌انید قبل از فاسد شدن مصرف کنید.
بهترین شیوه‌های ذخیره کردن هر میوه و سبزی را در درون یخچال یا بیرون آن پیدا کنید. اگر مقدار زیادی سبزی یا میوه فصل خریده‌اید، با منجمد کردن، کنسرو کردن یا سایر شیوه‌ها آن‌ها را برای طولانی‌مدت حفظ کنید.
موز، سیب و گوجه‌فرنگی را از سایر مواد غذایی دور نگه‌دارید. سایر مواد غذایی ممکن است باعث شوند این مواد غذایی سریع‌تر از حد معمول فاسد شوند.
برای جلوگیری از کپک زدن میوه‌های توت مانند آنها را درست پیش از خوردن بشویید.
پس از خرید مواد غذایی، برحسب نوع ماده غذایی برای شستن، خشک‌کردن، بریدن، قطعه‌قطعه کردن، قاچ کردن یا تکه‌تکه کردن آن‌ها وقت بگذارید.
MNT