روزنامه سپید | اخبار 7 | 05 دی 1396 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d58943
یکی از دلایل اصلی افراد مبتلا به بیماری قلبی، کلسترول بالاست که میتواند موجب انسداد جریان خون در شریانها شود. محققان توصیه میکنند افراد گوشتخوار میتوانند به منظور پرهیز از تشکیل کلسترول، یک یا دو وعده از پروتئینهای حیوانی نظیر گوشت و محصولات لبنی را با پروتئینهای گیاهی نظیر سویا، مغزیجات آجیلی و حبوبات جایگزین نمایند. مصرف روزانه یک یا دو وعده پروتئینهای گیاهی میتواند نشانههای اصلی کلسترول بالا را تا حدود ۵ درصد کاهش دهد. فواید سلامت این پروتئینهای گیاهی زمانی بیشتر میشود که افراد از سایر مواد خوراکی کاهشدهنده کلسترول نظیر فیبرهای محلول در آب، جو و استرولهای گیاهی استفاده نمایند. در این مطالعه، محققان ۱۱۲ نفر را که به طور تصادفی پروتین های گیاهی جایگزین گوشت در رژیم غذاییشان شده بود را به مدت حداقل ۳ هفته بررسی کردند. پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی میتواند منجر به تغییراتی در ترکیب بدن شود که در نهایت به کاهش میزان کلسترول، وزن و فشارخون کمک میکند.
MedicalDaily