چاپ خبر
اصغری در نخستین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال عنوان کرد:
سیاست ما حمایت از تولید فرآورده‌های حلال است
روزنامه سپید   |   اخبار 4   |   26 آذر 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d58682

سپید: رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کارشناس‌های غذا و دارو در همه کشورهای اسلامی همکاری خوبی‌ با یکدیگر‌ داشته‌اند و تجربیات خود را در اختیار یکدیگر‌ قرار می‌دهند، تاکید کرد: «مسلمانان در برخی کشورهای دنیا از جمعیت اقلیتی‌ برخوردار بوده و دسترسی به غذای حلال یکی از موضوعات مهم برای آنها محسوب می‌شود.»
به گزارش خبرنگار سپید، غلامرضا‌ اصغری‌ در نخستین همایش فرآورده‌های حلال که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: «حلال بودن مواد غذایی‌ که استفاده می‌کنیم باعث‌ ایجاد سلامتی در افراد مصرف‌کننده می‌شود و امروزه توجه‌ ویژه‌ای به مسئله‌ غذای حلال می‌شود.» اصغری‌ با اشاره به اینکه یکی از اعتقادات ما حلال بودن مواد غذایی‌ مصرف‌کننده است، افزود: «این کار سلامت روحی، معنوی و حتی جسمی را به همراه دارد و در کشورمان هم توجه ویژ‌ه‌ای به رزق‌ حلال و پاک می‌شود.»
وی با تاکید بر اینکه همکاران ما در سراسر کشور بر کیفیت فرآورده‌های غذایی نظارت دارند، اظهار کرد: «به دست آوردن روزی حلال به عنوان بخشی از سعی ما، مسئله مهمی است زیرا ما مسلمانان اعتقاد داریم که اموالی که استفاده می‌کنیم باید حلال و پاک باشد‌ و همچنین‌ غذای مصرفی باید حلال و از دست رنج خود آدم تهیه شده باشد.»
اصغری‌ با بیان اینکه اموال بیت‌المال در کنار گوشت حرام نباید در غذای ما باشد، اظهار کرد: «علم بشر امروزه به آن اندازه نرسیده‌ تا تاثیر منفی اموال حرام را متوجه شود. وی یادآور شد: مالی که برای تهیه غذا استفاده می‌شود باید حلال و حاصل دسترنج‌ خود آدم باشد‌.»
محمدرضا صابری، دبیر اجرایی نخستین همایش نیز از بررسی ابعاد مختلف فرآورده‌های حلال ازجمله خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا، اهمیت استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی و اقتصاد فرآورده‌های حلال در دنیا خبر داد و اظهار داشت: «در این همایش میزبان شخصیت‌های برجسته‌ای همچون احسان اووت - دبیر کل موسسه استاندارد و متدولوژی کشورهای اسلامی از ترکیه، علامی عبدالعزیز - رئیس دپارتمان بازاریابی و تجارت از مراکش و دکتر مشار حسین - پژوهشگر ارشد از پاکستان خواهیم بودیم.»
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری پنج کارگاه در حاشیه این همایش خبر داد و نوآوری در فرآورده‌های حلال؛ فعالیت‌های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال؛ هدایتگران و پیشکسوتان حوزه حلال را ازجمله عناوین مشمول جوایز عنوان و یادآور شد: «در نخستین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال از فعالان برتر در حوزه حلال و فرآورده‌های حلال و همچنین هدایتگر و پیشکسوت برتر حوزه حلال با نظر و بررسی اعضای کمیته اجرایی و علمی تقدیر به عمل خواهد آمد.»
حجت‌الاسلام محمود طباطبایی،دبیر علمی همایش نیز در این حاشیه این گردهمایی گفت: «در مدت زمان برگزاری این کنگره ۱۵۰ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر ارائه شد.» طباطبایی گفت: «در مدت زمان برگزاری این کنگره ۱۵۰ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر ارائه شد.» وی افزود: «برگزاری این همایش باید مقدمه‌ای برای اقدامات بزرگ‌تر در کشور باشد و در این راستا پیش نهاد می‌شود که دبیرخانه‌ای در حوزه فرآورده‌های حلال راه‌اندازی شود.»