چاپ خبر
مـواد خوراکی تسکیـن دهنـده آرتـروز روماتوئیـد را بشنـاسیـد
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   23 آذر 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d58660

به گفته محققان، برخی مواد خوراکی می توانند درد، ورم و خشکی مفاصل را تسکین داده و حتی روند پیشرفت بیماری آرتروز روماتوئید را کُند نمایند. محققان دانشگاه کیت هند عنوان می کنند مصرف بلوبری و یک فنجان چای سبز به روند درمان این بیماری کمک می کند. همچنین آلو بخارا خشک، انار، غلات کامل، ادویه جات نظیر زنجبیل و زردچوبه، و روغن زیتون نیز ممکن است به روند درمان کمک کنند. به گفته این محققان، این مواد خوراکی موجب کاهش التهاب و همچنین خشکی و درد در مفاصل می شوند. بوآنا گوپتا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف منظم فیبرهای رژیمی، میوه، سبزیجات و ادویه جات خاص و همچنین حذف برخی عوامل ایجادکننده التهاب و آسیب می تواند به بیماران در کنترل بیماری آرتروز روماتوئیدشان کمک کند.» وی در ادامه می افزاید: «بیماران مبتلا به آرتروز روماتوئید باید از رژیم های غذایی همه چیز خواری، نوشیدن الکل و سیگار کشیدن به رژیم غذایی مدیترانه ای، گیاهخواری، و حذف برخی خوراکی ها تغییر رویه دهند.» به گفته گوپتا، پروبیوتیک های نظیر ماست و مکمل های رژیمی هم شامل میکروارگانیزم های سودمندی است که می توانند کمک کننده باشند.
HealthDay