چاپ خبر
چگونـه چـای سبـز از آلزایمر جلوگیری می‌کند؟
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   25 مهر 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d57441

متخصصان علوم پزشکی در کانادا به بررسی چگونگی تاثیرگذاری ترکیب جای سبز در پیشگیری از آلزایمر پرداختند .آنها معتقدند ترکیب EGCG موجود در چای سبز می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. هرچند نتایج مطالعات متعدد تاکنون حاکی از ارتباط چای سبز با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر بوده اما مکانیزم نهفته در این ارتباط پیش از این نامشخص بوده است. اکنون بررسی جدید نشان می‌دهد چگونه ترکیب EGCG، تشکیل پلاک‌های سمی موثر در بروز آلزایمر را مختل می‌سازد. آلزایمر بیماری پیشرونده عصبی است که با کاهش قدرت حافظه و تفکر و بروز مشکلات رفتاری شناخته می‌شود. علت دقیق بیماری آلزایمر مشخص نیست؛ اما کارشناسان معتقدند بتا آمیلوئیدها نقش کلیدی در این زمینه بازی می‌کنند. این پروتئین‌ها به یکدیگر می‌چسبند و پلاک‌هایی را شکل می‌دهند که این پلاک‌ها ارتباط بین سلول‌های عصبی را مختل می‌کنند. به گفته متخصصان کانادایی ترکیب EGCG موجب تغییر شکل الیگومرهای بتاآمیلوئید شده و در نهایت مانع از شکل‌گیری پلاک‌های مضر و آسیب‌رسان می‌گردد.
MNT