چاپ خبر
باکتری‌های ماست علائم بیماری لوپوس را کاهش می‌دهند
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   19 مهر 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d57278

محققان دریافتند نوعی باکتری سالم موجود در ماست و سایر محصولات لبنی موجب کاهش علائم بیماری لوپوس در برخی بیماران می‌شود. شین لو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تکنولوژی ویرجینیا، و تیمش به بررسی رابطه بین فقدان باکتری Lactobacillus و بیماری‌های خودایمنی نظیر لوپوس، پرداختند. باکتری Lactobacillus بخش مهمی از میکروبیوم روده انسان‌ها و موش‌هاست که اسید لاکتیک تولید می‌کند. همچنین آنها دریافتند این موش‌ها دارای روده نازک و قابل رسوخی بودند که پروبیوتیک های نظیر Lactobacillus موجب برگشت روده نازک به حالت عادی می‌شدند. لوپوس یک بیماری خودایمنی است که می‌تواند موجب خستگی مزمن، درد مفاصل، خارش، تب، نارسایی کلیه و حتی مرگ شود. لو در ادامه می‌افزاید: «ما دریافتیم افزودن Lactobacillus به رژیم غذایی تنها بر موش‌های ماده تاثیر داشت و نه بر موش‌های نر. ما فکر می‌کنیم هورمون تستوسترون اثر باکتری سالم را سرکوب می‌کند.»
MedicalXpress