چاپ خبر
مقارن با روز ورزشی نویسان جهان
عطاءالله بهمنش پس از دوره‌ای بیماری به دیار باقی شتافت
روزنامه سپید   |   اخبار 8   |   13 تیر 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d54706

سپید: پیشکسوت روزنامه‌نگاری و گزارشگری که از چند هفته قبل به علت سکته مغزی در بیمارستان بستری بود شامگاه یکشنبه به دیار باقی شتافت.
عطاءالله بهمنش از روز ۱۵ خرداد سال جاری به علت سکته مغزی در بیمارستان بستری‌شده بود، شامگاه یکشنبه ۱۱ تیرماه در سن ۹۴ سالگی به دیار باقی شتافت. او هم‌زمان با دوم جولای که روز ورزشی نویسان جهان است فوت کرد.
استاد بهمنش که ۹۴ سال داشت، سال‌ها به علت بیماری از شرایط چندان مناسبی برخوردار نبود.
مراسم تشییع پیکر مفسر و گزارشگر باسابقه کشورمان صبح روز چهارشنبه ( ۱۴ تیرماه) از مقابل ورزشگاه شهید شیرودی برگزار خواهد شد.
غلامرضا پیر ایرانی، مجری و گزارشگر ورزشی و از نزدیکان زنده‌یاد استاد بهمنش درباره جزئیات تشییع پیکر او توضیح داد:« بر اساس آخرین گفت‌وگویی که با فرزندان این مرحوم داشتم، مراسم تشییع روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ساعت ۹ صبح از ورزشگاه شهید شیرودی به سمت خانه ابدی برگزار می‌شود.»
پیر ایرانی افزود:«با توجه به اینکه فرزندان مرحوم به‌تازگی ایران را ترک کرده بودند، باید دوباره به ایران بازگردند که این مدت‌زمان حدوداً دو روزبه طول می‌انجامد و مراسم بدون حضور فرزندان استاد برگزار نخواهد شد.»
او ضمن ابراز تسلیت و همدردی با خانواده مرحوم بهمنش گفت: «روز دوشنبه روز قلم است. وقتی موضوع را به دختر مرحوم بهمنش گفتم، با تعجب گفت پدر روز خودش دار فانی را وداع گفت. روانش شاد.»
پیر ایرانی گفت: «به‌محض اینکه پسرشان و سایر فرزندانشان به ایران برسند که دو روزبه طول می‌انجامد، خبر رسمی مراسم تشییع متعاقباً اعلام خواهد شد.»
لازم به ذکر است؛ مراسم تشییع زنده‌یاد بهمنش از شبکه ورزش سیما مستقیم پخش خواهد شد.
بهمنش نویسندگی را از دی‌ماه ۱۳۳۰ در مجله ورزشی «نیرو و راستی» شروع کرد. او در سال‌های ۱۳۳۳ تا ۱۳۳۷ در نشریه امید ایران می‌نوشت و پس‌ازآن نیز از نویسندگان اصلی هفته‌نامه کیهان ورزشی و دنیای ورزش به شمار می‌آمد و با نشریاتی همچون روزنامه اطلاعات، گلبانگ، روزنامه ری، ایران ورزشی نیز همکاری داشت. بیشترین فعالیت بهمنش درزمینه ورزش کشتی بوده است و او چند سال دبیر و نایب‌رئیس فدراسیون کشتی ایران بود. او نخستین گزارشگری زنده ورزشی در رادیو را در سال ۱۳۳۷ برای رقابت دوومیدانی انجام داد.