چاپ خبر
شهر
روزنامه سپید   |   اخبار 2   |   31 خرداد 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d54631

محمد حقانی، رئیس کمیته محیط‌زیست شورای شهر از برخوردهای حذفی و جابجایی اجباری برخی کارمندان و کارشناسان شهرداری گلایه کرد و گفت: «از ابتدای ماه رمضان برنامه‌ای در شبکه دو برای ارائه دستاوردهای شهرداری بر روی آنتن رفته که صرفا تبلیغاتی است. بااینکه هزینه هنگفتی پرداخت‌شده اما جذابیتی ندارد و آن‌قدر برنامه یکنواخت است که به دور از شان و شخصیت شهرداری تهران است. برای تبلیغ پفک هم‌چنین برنامه‌ای نمی‌سازند. مطمئن هستم که شهردار تهران از برخوردهای حذفی با تعدادی از کارشناسان قدیمی و مستقل در معاونت حمل‌ونقل اطلاعی ندارد چراکه در این معاونت نسبت به جابجایی اجباری کارشناسان اقدام شده و با کارمندانی که سابقه چند ده‌ساله دارند برخورد حذفی می‌شود و این اقدامات به دور از انصاف است. به احداث میدان میوه و تره‌بار در پارکینگ مجاور بیمارستان پارسیان انتقاد دارم. شهرداری اخیرا تصمیم گرفته که در این زمین میدان میوه و تره‌بار بسازد که این مسئله خود موجب جذب سفر شده و ترافیکش خیابان‌های اطراف را قفل می‌کند و ازنظر بهداشتی هم نمی‌توان در کنار بیمارستان، میدان میوه و تره‌بار ایجاد کرد.»
مهدی چمران، رئیس شورای شهر چهارم از ابلاغ افزایش حدودا 10 تا 15 درصدی نرخ کرایه وسایل حمل‌ونقل عمومی به شهرداری تهران خبر داد و گفت: «شورای حل اختلاف پس از اختلاف فرمانداری و شورای شهر مبنی بر درصد افزایش نرخ کرایه حمل‌ونقل عمومی با افزایش نرخ حدودا 10 تا 15 درصدی موافقت کرده است. این تصمیم شورای حل اختلاف به شورای شهر و فرمانداری ابلاغ‌شده است. ما هم افزایش نرخ کرایه وسایل حمل‌ونقل عمومی را برای اجرا به شهرداری ابلاغ کردیم و پس از فراهم کردن زمینه‌ها افزایش قیمت رخ خواهد داد. لزومی ندارد که شهرداری نرخ هر سه وسیله حمل‌ونقل عمومی یعنی اتوبوس، مترو و تاکسی را در یک‌زمان افزایش دهد. زمینه افزایش قیمت هرکدام از وسایل که فراهم شد، می‌تواند نسبت به افزایش قیمت اقدام کنند.»
رحمت اله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: «نسبت به عدم استقرار نظام خدمات سلامت شهری بر اساس برنامه پنج‌ساله دوم به شهرداری انتقاد دارم و تذکر می‌دهم. معطوف به بند (ب) ماده 111 برنامه پنج‌ساله دوم شهرداری تهران و عدم اجرای آن توسط شهرداری، در این بندآمده است، در راستای استقرار نظام خدمات جامع سلامت شهری با تاکید بر عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت، شهرداری با نهادهای ذی‌ربط ازجمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همکاری و بر اساس برنامه عملیاتی و شاخص‌هایی که طی سال اول برنامه تدوین و به تائید شورا می‌رساند، نسبت به ایفای نقش خود در کنار سایر نهادهای مسئول اقدام کند. از برنامه پنج‌ساله دوم شهرداری سه سال گذشته است اما هنوز برنامه عملیاتی و شاخص‌های مربوطه در این خصوص به شورا ارسال نشده، از ریاست شورا درخواست می‌شود این تذکر را به شهردار ابلاغ کند.»