مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه امروزه در سراسر دنیا، تولید محصولات ارگانیک رو به گسترش است، گفت:« دلیل این موضوع استفاده نکردن ازمواد شیمیایی مخاطرهآمیز درروند تولید، فراوری و بستهبندی آنها است و این ویژگی مهم و زمان تولید مواد اولیه آنها تا هنگام رسیدن محصول به دست مصرفکننده محفوظ است.» هدایت حسینی ادامه داد: «تصوری که از محصولات ارگانیک وجود دارد این است که این موضوع بیشتر و در حوزه غذا مطرح است حالآنکه در بسیاری از موارد تولید آرایشی بهداشتی ارگانیک با توجه به آنکه مواد اولیه خود را از منبع گیاهی تامین میکند محصولات بیشتری وارد سطح عرضه میکنند.»
وی با اشاره به اینکه بهتازگی در کشور خودمان نیز اولین محصول ارگانیک آرایشی بهداشتی تولیدشده است، گفت: «درواقع فراوردههای آرایشی بهداشتی به دلیل تماسهای مکرری که با پوست دارند اگر در فرایند تولیدشان از مواد مخاطرهآمیز شود میتوانند تهدیدکننده سلامتی باشند. از آنجاکه در محیطهای کشت و زیست آلایندههای بسیار زیادی وجود دارد تولید محصولات ارگانیک بسیار دشوار است و در مزرعهای که قرار است در آن فراوری صورت گیرد نباید چندین سال از سموم شیمیایی استفاده شود و مزارع اطراف آن نیز بافاصلهای مشخص حق استفاده از هیچ سم شیمیایی را ندارد.» حسینی در پایان خاطرنشان کرد: «در حال حاضر با تلاش صنایع داخلی و مشورتهای موثر سازمان غذا و دارو تعداد قابلتوجهی محصولات گواهیشده ارگانیک در کشور وجود دارد.