چاپ خبر
وزارت بهداشت مسئول تشخیص سموم در محصولات کشاورزی است
روزنامه سپید   |   اخبار 3   |   05 آبان 1394   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d5340

مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر وجود باقی‌مانده سموم در برخی از محصولات کشاورزی گفت: «تعیین سلامت محصولات کشاورزی از نظر باقی‌مانده سموم یا نیترات برعهده وزارت بهداشت است.» کاوه خاکسار افزود: « درمورد برنج تولید داخل نیز باید گفت که مشکلی از نظر باقی مانده سموم ندارد زیرا تاکنون موردی مبنی بر آلودگی به سم در برنج براساس آزمایشاتی که در جاهای مختلف انجام می‌شود گزارش نشده است.»

 

      خاکسار با اشاره به این موضوع که تولید محصولات تراریخته مثل برنج نسبت به محصولاتی که به شیوه معمول در کشاورزی تولید می‌شود به دلیل عدم استفاده از سم سالم‌تر است، اظهار کرد: «نمی‌توان چنین ادعایی کرد زیرا برنجی که به شیوه معمول تولید می‌شود پس از برداشت فرآیندهای مختلفی تا زمان رسیدن به مصرف کننده طی می‌‌کند و با گذشت زمان باقی‌مانده سموم در آن از بین می‌رود.»