چاپ خبر
خبر خوان
روزنامه سپید   |   اخبار 7   |   10 اردیبهشت 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d52686

سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد: «در سال گذشته 836 نفر براثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن جان خود را از دست دادند،‌ این رقم در مقایسه با سال قبل از آنکه آمار تلفات گازگرفتگی در کشور 626 مورد بود، 33.5 درصد افزایش‌یافته است. از کل تلفات مسمومیت با گاز در سال گذشته 620 نفر مرد و 216 نفر زن بودند. در این مدت استان‌های تهران با 210، خراسان رضوی با 61، آذربایجان شرقی با 58 فوتی بیشترین و استان‌های خراسان جنوبی و ایلام با چهار، هرمزگان با پنج و یزد با شش فوتی کمترین آمار تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن را داشته‌اند. در این مدت استان بوشهر هیچ مورد مرگ براثر گازگرفتگی نداشته است. بر اساس این گزارش در اسفندماه سال گذشته مرگ‌ومیر ناشی از مسمومیت با گاز منوکسیدکربن، رشد 48.2 درصدی داشت و از 85 فوتی در اسفند سال 1394 به 126 فوتی در اسفند سال گذشته رسید. در سال گذشته بیشترین آمار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن با 147 فوتی در دی‌ماه و کمترین آن با 11 فوتی در مردادماه ثبت‌شده است.»
حمید سوری، رئیس مرکز تحقیقات ارتقاء ایمنی و پیشگیری از مصدومیت‌ها گفت: «متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد افزایش مرگ عابران پیاده هستیم که دلیل این امر آسیب‌پذیرتر شدن محیط‌های شهری برای شهروندان است. آمار مرگ عابران پیاده در کشور ما سالانه ۱۷ هزار مرگ است که البته بر اساس آمارهای دیگر این عدد به ۲۵ هزار فوتی هم می‌رسد. ایران به لحاظ جمعیتی با آلمان نزدیک است؛ کشور آلمان سالانه ۳ هزار مرگ عابر پیاده را داراست که در مقایسه با ایران شاهد تفاوت چشمگیری هستیم. این را هم باید اضافه کنم که تعداد خودروها در آلمان سه برابر ایران است. ۴۰ درصد مرگ‌ومیر در تهران مربوط به حوادث رانندگی است و در تهران منطقه ۶ بالاترین میزان فوتی ناشی از سوانح رانندگی را داراست. ترافیک هم ازجمله معضلات جدی تهران است هر تهرانی روزانه حداقل ۴۰ دقیقه از وقتش را در ترافیک هدر می‌دهد.»
اسماعیل کهرم، مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با تاکید بر اینکه اقدامات قالیباف در زمینه بازیافت زباله در سطح پایین و آزمایشی است، گفت: «کود کمپوستی هم که تولید می‌شود، دارای کیفیت بسیار پایین بوده و پر از شیشه و پلاستیک است، از سوی دیگر میزان الکتریسیته‌ای بسیار کمی تولید می‌شود و جای سوال دارد، چرا قالیباف در مناظره هیچ آماری ارائه نداد. در حقیقت هیچ آماری وجود ندارد، چراکه کارهایی که در این زمینه صورت گرفته آن‌قدر سطحی است که ارزش ندارد به آن اشاره شود. قالیباف در حالی خود را به‌عنوان شهردار محیط‌زیستی عنوان می‌کند که شهردار سازه و ساختمان است و همه پروژه‌هایش جنبه نمایشی دارد، ما هیچ کار خاصی از او ندیدم. پروژه پل صدر به ترافیک و آلودگی هوا دامن زد، قالیباف خود را هر چه می‌خواهد بنامد اما ادعا نکند شهردار محیط‌زیستی است.»