روزنامه سپید | اخبار 6 | 10 اردیبهشت 1396 | لینک خبر:
sepidonline.ir/d52678
معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: «استفاده از آردهای بدون درج تاریخهای تولید و انقضا در تهیه فرآوردههای غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تائید نیست.» سمیره صباح افزود: «استفاده از آردهای بدون درج تاریخهای تولید و انقضا در تهیه فرآوردههای غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تائید نیست و الزام وجود دارد که این اطلاعات بهصورت مشخص بر روی گونیهای آرد درج شود.»
صباح اضافه کرد: «به دلیل چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی 3 ماه قابلیت مصرف ندارد لذا برای افزایش زمان نگهداری باید آنرا در محل خشک و در ظرف در بسته و البته دمای خنک نگاه داشت با فراهم ساختن شرایط مذکور آرد را میتوان تا شش ماه نیز قابل مصرف نمود.» وی تصریح کرد: «ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتا به تنهایی از عهده صنف بر نمیآید. به همین دلیل و درحال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.»
ایفدانا