چاپ خبر
نیـاز زنـان به چربی‌های اُمگا-۳ در دوران بارداری
روزنامه سپید   |   اخبار 15   |   04 اردیبهشت 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d52577

سپیـد: متخصصان تاکید می‌کنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند. متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیه‌های را ارائه می‌کنند؛
 ماهی‌ای را انتخاب کنید که میزان جیوه آن پایین باشد نظیر سالمون، ماهی کاد و ساردینز.
 از مصرف ماهی‌های دارای میزان بالا جیوه نظیر اره ماهی و کوسه اجتناب شود.
 غذاهای غنی شده با اسید دوکوساهگزانوئیک (DHA) بخورید یا در صورت تایید پزشک از مکمل‌های DHA استفاده شود.
 تخم مرغ‌های را مصرف کنید که مرغ آن با ریزجلبک های غنی شده از DHA تغذیه شده باشد.
منبع: HealthDay