چاپ خبر
فراهم شدن امکان تولید محصولات دانش‌بنیان در حوزه صنایع غذایی
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   03 اردیبهشت 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d52474

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: «درحال حاضر امکان اجرایی شدن تولید محصولات دانش‌بنیان و کنترل کیفیت محصولات سلامت‌محور از مرحله طراحی علمی و فنی تا تولید و کنترل کیفیت آن در راستای حمایت از تولید و توسعه اشتغال در حوزه صنایع غذایی فراهم شده است.» هدایت حسینی در مراسم بازدید وزیر بهداشت از این انستیتو، اظهار داشت: «در راستای اجرایی‌شدن سیاست‌های کلان نظام سلامت و تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و اشتغال در حوزه صنایع غذایی که یکی از ارکان اصلی صنایع تولیدی کشور هستند، مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت به‌منظور فراهم‌ کردن زمینه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع غذایی کشور و حمایت فناورانه از ایده‌های نوآورانه در زمینه تولید غذای سالم راه‌اندازی شده است.»
وی افزود: «براین اساس درحال حاضر 12 شرکت مرتبط با فعالیت‌های صنایع غذایی و یک مرکز حمایت از ایده‌های فناورانه دانشجویان تحت عنوان شتاب‌دهنده دانشجویی مکسان، جهت فراهم آوردن امکانات لازم برای فعایت‌های نوآورانه، دانش‌بنیان، مرتبط با علم روز و صنایع غذایی و به‌منظور همکاری بیشتر بین صنعت و دانشگاه در توسعه تولید محصولات غذایی سلامت‌محور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور مستقر شده‌اند.»
حسینی ادامه داد: «با توجه به مجاورت این مرکز رشد و نوآوری با مجتمع پایلوت پلنت تولید آزمایشی و همچنین آزمایشگاه‌های مجهز کنترل کیفی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی، امکان اجرایی شدن تولید محصولات دانش‌بنیان و کنترل کیفیت محصولات سلامت‌محور از مرحله طراحی علمی و فنی تا تولید و کنترل کیفیت آن در راستای حمایت از تولید و توسعه اشتغال در صنایع غذایی فراهم شده است.»
ایسنا