چاپ خبر
سازمان ملی استاندارد مسئول تایید استاندارد سوسیس و کالباس است
روزنامه سپید   |   اخبار 6   |   02 اردیبهشت 1396   |   لینک خبر:   sepidonline.ir/d52427

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد مسئولیت تایید استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس را دارد، گفت: «کنترل و نظارت ضوابط فنی در این زمینه برعهده وزارت بهداشت است.»
نیره پیروزبخت درخصوص بررسی سلامت و تعیین استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس، افزود: «سازمان ملی استاندارد مرجع تعیین همه استانداردهای اجباری است، تایید و نظارت بر استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس هم از سوی سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت و درمان مشخص می‌شود.»
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تصریح کرد: «در حقیقت این سازمان و وزارت بهداشت هر دو از منظرهای مختلف درخصوص استاندارد محصولات غذایی نظر می‌دهند، اما وزارت بهداشت نمی‌تواند محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس را از منظر استاندارد کنترل کند.» پیروزبخت تاکید کرد: «روابط فنی برای تعیین استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس لازم است که تعیین و کنترل این ضوابط فنی توسط وزات بهداشت انجام می‌گیرد.»
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اینکه در نهیات استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس توسط سازمان ملی استاندارد تایید و اعلام می‌شود، گفت: «سازمان ملی استاندارد، استاندارد محصلات غذایی چون سوسیس و کالباس را مشخص می‌کند، اما ضوابط فنی توسط مراجع دیگر چون وزارت بهداشت تعیین می‌شود.»
خانه ملت